Luka Batelic/PIXSELL
Luka Batelic/PIXSELL

Iznenađujući odlazak: Hrvatski reprezentativac napustio Dinamo!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 07.06.24. | 17:43

Igrač se na društvenim mrežama oprostio od hrvatskog prvaka.

Prošlo je točno dva tjedna do proslave drugog naslova prvaka Futsal Dinama u futsalu. Plavi su u majstorici finala svladali Olmissum s 3-1 i time obranili naslov prvaka. Za razliku od ostalih hrvatskih prvoligaša, Dinamo je za sad vrlo samozatajan na transfer-tržištu, a klub je, prije par dana, pomalo i nečekivano napustio hrvatski reprezentativac Kristijan Postružin (29).

Postružin je u Dinamo stigao na ljeto 2022. godine te je u posljednje dvije sezone sudjelovao u osvajanju dva naslova i jednog Superkupa. Ukupno je upisao 64 nastupa, zabio 17, a asistirao za 23 gola.

"Rastanak nije zbogom, rastanak je samo doviđenja i veliko hvala. Hvala mojoj futsal obitelji za dvije godine u kojima smo zajedno postigli postignuća koja možda ni sami nismo očekivali, iako smo za njih iscrpno trenirali i radili. Zajedno smo prošli nezaboravne trenutke koje ću zauvijek pamtiti, bili i disali kao jedno, što potvrđuju tri trofeja koje smo ponosno podigli. Hvala šta ste bili moja obitelj, moj dom, moj dnevni boravak i moj najbolji prijatelj. Hvala svim navijačima na bezuvjetnoj podršci i hvala što ste nas nosili i dizali kada nam je bilo najpotrebnija. Zajedno smo radili čuda. Hvala na ljubavi, hvala na podršci, hvala na kritici. Hvala do ponovnog susreta, vaš Kristijan Postružin", oprostio se hrvatski reprezentativac od svojeg sada već bivšeg kluba.

Iz Futsal Dinama se još nisu službeno oglasili oko ovog odlaska, trebali bi svakog dana. Saznajemo kako je Postružinu na kraju sezone istekao ugovor, a igrač i klub se nisu uspjeli dogovoriti oko nastavka suradnje u idućoj sezoni.

Postružina u rujnu očekuje nastup na Svjetskom prvenstvu u Uzbekistanu, a s obzirom na svoj igrački renome, ne vjerujemo da će dugo biti bez angažmana. (N.R.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Futsalhrvatska futsalska reprezentacijaFutsal DinamoMNK Futsal Dinamoprvenstvo hrvatske u futsaluKristijan Postružin

Ostale Vijesti