Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Hrvatski reprezentativac pojačao ambiciozni klub iz BiH

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 17.06.24. | 15:54

Novopečeni prvoligaš trebao bi ubrzo objaviti dolazak još jednog 'kapitalca' iz Futsal Dinama.

Prvo se Kristijan Postružin oprostio od Futsal Dinama, potom se Futsal Dinamo oprostio od Kristijana Postružina, a sada je novopečeni član elitnog ranga BiH futsala Bubamara Cazin objavio dolazak hrvatskog reprezentativca kojeg u rujnu očekuje nastup na Svjetskom prvenstvu u Uzbekistanu.

Postružin je u karijeri nastupao za nekoliko zagrebačkih klubova (Uspinjača Gimka, Alumnus, Nacional i Futsal Dinamio), a naslov prvaka je, osim s Alumnusom, Nacionalom i Futsal Dinamom (posljednje dvije sezone), osvajao i sa slovenskim Dobovcem te Olmissumom u kojem je igrao prije dolaska u Futsal Dinamo. Ima i internacionalnog iskustva igrajući za klubove iz Španjolske i Francuske, a sada će se okušati u najvišem rangu susjedne BiH.

Još prošlog ljeta Bubamara je, ulaskom novog sponzora, u svoje redove dovela poznata futsalska imena s ovih prostora, Igora Osredkara, Almedina Bundavicu i Darka Milanovića. U 22 drugoligaške utakmice upisali su isto toliko pobjeda, a u Kupu BiH zaustavljeni su u polufinalu od MNK Radnika. Ulaskom u elitni rang Bubamara očito želi stvoriti najjaču momčad u ligi i ekspresno osvojiti naslov prvaka države.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kao što smo već pisali, Bubamara će ubrzo objaviti i dolazak još jednog prvotimca Futsal Dinama, Luku Perića, pivota hrvatske reprezentacije koje je posljednje dvije sezone bio najbolji strijelac Plavih u pohodu na naslov prvaka.

Futsal Dinamo će morati nadomjestiti odlazak dva prvotimca, a saznajemo, klub će spreman dočekati početak nove sezone u kojem Plavi, osim tri domaća natjecanja (prvenstvo, Kup i Superkup) igraju i futsalsku Ligu prvaka.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Tagovi

Kristijan PostružinFutsal DinamoMNK Futsal DinamoFutsalfutsalMNK Bubamara Cazin

Ostale Vijesti