REUTERS/Yves Herman
REUTERS/Yves Herman

HNS objavio cijene ulaznica za utakmice sa Škotskom i Poljskom

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 23.09.24. | 16:40

U utorak, 24. rujna počinje prodaja ulaznica za predstojeće utakmice hrvatske reprezentacije u okviru Uefine Lige nacija.

Hrvatsku reprezentaciju u listopadu čeka nastavak natjecanja u Ligi nacija - Vatreni igraju sa Škotskom u subotu 12. listopada u 18 sati na stadionu Maksimir u Zagrebu, a potom tri dana kasnije gostuju kod Poljske na stadionu PGE Narodowy u Varšavi (15. listopada u 20:45 sati).

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prodaja ulaznica bit će organizirana putem interneta na HNS-ovom portalu za ulaznice te na benzinskim crpkama Petrola u Zagrebu. Cijene ulaznica bit će iste kao i za ostale ovojesenske domaće utakmice Vatrenih u Ligi nacija.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice pri čemu drugi navijači ne moraju nužno biti državljani Republike Hrvatske. HNS će u krugu stadiona organizirati zonu za navijače kako bi navijači na vrijeme prošli kontrole na ulazu te ušli na stadion izbjegavajući gužve u posljednji trenutak.

Tijekom ponedjeljka, 23. rujna najvjerniji navijači s najviše dolazaka na utakmice reprezentacije u proteklih pet godina dobit će pravo prvokupa ulaznica prema programu vjernosti.

Više detalja o svemu možete pronaći na stranici HNS-a. (g)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaLiga nacijaškotska nogometna reprezentacijapoljska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti