Robert Matić/hajduk.hr
Robert Matić/hajduk.hr

Hajdukov suparnik deklasirao prošlosezonsku senzaciju s Ovčjih Otoka!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 23.06.24. | 19:52

Klaksvik je bio prvak i plasirao se u u skupinu Konferencijske lige, a protivnik Bijelih HB Tórshavn ih je sad glatko svladao uz hat-trick Akija Samuelsona

HB Tórshavn, Hajdukov suparnik u 2. pretkolu Koferencijske lige, svladao je u derbiju 14. kola prvenstva Ovčjih Otoka Klaksvik te je na diobi prvog mjesta.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobili su 3-0 senzaciju prošlosezonskih kvalifikacija Lige prvaka, Klaksvik, koji je potom igrao u skupini Konferencijske lige. U prvom pretkolu Lige prvaka izbacili su Ferencvaros iz Mađarske, potom švedski Hacken. U skupini s ljubljanskom Olimpijom, Slovanom iz Bratislave i Lilleom uzeli su jedan bod, na domaćem terenu protiv Francuza.

Sad se na Ovčjim Otocima nadaju da bi sličnu priču mogao ispisati HB Tørshavn koji je hat-trickom Akija Samuelsona (4., 46, 77.) svladao aktualnog prvaka.

Međutim, na tom putu im stoji Hajduk koji sigurno neće dopustiti iznenađenje kao svojevremeno protiv malteške Gzire United.

Bijeli su apsolutni favoriti, oni su ti koji žele skupinu Koferencijske lige radi čega su i doveli jako ime na klupu u liku Gennara Gattusa.

Poznati su i termini dvoboja protiv 'ribara' s Ovčjih Otoka. Prva utakmica je u Splitu 25. srpnja, a uzvrat u Tørshavnu 1. kolovoza. Obje utakmice igraju se s početkom u 21 sat. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukHB TórshavnKonferencijska ligaOvčji Otoci

Ostale Vijesti