Ivo Čagalj/PIXSELL
Ivo Čagalj/PIXSELL

Kalinić i Gattuso žele dva švicarska reprezentativca, jedan je s njima bio u Milanu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 22.06.24. | 17:04

Calciomercato piše da su počeli pregovori

Medijima u Italiji jako je zanimljiv Gennaro Gattuso kao akvizicija sportskog direktora Hajduka Nikole Kalinića koji je također ostavio traga u nama susjednoj zemlji.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Calciomercato iz pera novinara Raffaela Amata, piše da Gattusov Hajduk cilja visoko, spominje Edina Džeku i Ivana Rakitića koji su stara priča, no sada su u igri dva nova imena.

Jedan je Ricardo Rodriguez (31) koji može doći bez odštete nakon što mu je istekao ugovor u Torinu, a igrao je s Kalinićem pod Gattusom u Milanu, tako da postoji jako dobar odnos koji bi mogao presuditi u dovođenju jako poznatog igrača. Trenutno je s reprezentacijom na Euru, a također ima i čileansku putovnicu. Ima 117 nastupa za Švicarce..

Drugi je također Švicarac Eray Cömert (26), isto obrambeni igrač koji je nastupao za reprezentaciju (18 utakmica, ali nije na Euru), a Valencia bi ga pustila za bonus i potencijalni postotak od prodaje, budući da trenutno nije u planovima 'šišmiša', koje je Gattuso također trenirao. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukGennaro GattusoNikola KalinićLjetni prijelazni rok 2024.Ricardo RodriguezEray CömertValenciaMilanTorinoHrvatska nogometna ligaŠvicarska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti