Reuters
Reuters

Grci odbili prvu ponudu Dinama, Modri su još daleko od Gnezda-Čerina

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 12.06.24. | 08:00

U Maksimiru pokušavaju spustiti odštetu za slovenskog reprezentativca, ali PAO je, zasad, čvrst u svojim zahtjevima

Dinamo je, navodno, poslao konkretnu ponudu za Adama Gnezda-Čerina, a Panathinaikos je tu ponudu odbio. Tvrde nam tako grčki kolege, iako to, zapravo, nije ništa novo. Od prvog dana kad je Germanijak donio priču o Dinamovu interesu za slovenskog reprezentativca, bilo je je jasno da bi odšteta mogla biti najveća, čak i jedina, prepreka u tom transferu. Izgleda da je priča krenula upravo u tom smjeru.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, Panathinaikos i dalje inzistira na odšteti ne manjoj od četiri milijuna eura, to je neka svota, oko koje klubovi pregovarali, ajde, možda Grci nešto i spuste pa se tu uključe neki bonusi, postotci idućeg transfera i kako to već ide. Međutim, u ovom je trenutku, čini se, jaz između ponude i potražnje još uvijek prevelik. Dinamo je, prema grčkim izvorima, dosad ponudio tek oko dva, najviše dva i pol milijuna eura, a to je puno premalo za Panathinaikos. Grci su se zahvalili na toj ponudi i rekli: 'Nije dovoljno, pokušajte ponovno!'. Dakle, nastavlja se Dinamova borba za Gnezda-Čerina, koji je s Dinamom sve odavno dogovorio. Četverogodišnji ugovor, oko 600 tisuća eura po sezoni, što je, navodno, čak dvostruko više no što ima u Panathinaikosu. I baš tu grčki klub vidi 'zavjeru', tamošnji mediji tvrde da Gnezda-Čerin preko Dinama, zapravo, radi pritisak na PAO da mu ponudi bolji ugovor, da mu podeblja godišnju gažu. No, Grci su, očito, iskusni lisci, ne srljaju u transfer, već čekaju i Euro, na kojemu će Gnezda-Čerin imati značajnu ulogu u slovenskoj reprezentaciji. Pa možda dođu i neke druge ponude, možda Dinamo podigne svoju.

U svakom slučaju, Gnezda-Čerin je još uvijek dosta daleko od Dinama, Panathinaikos je čvrst u svojim zahtjevima. Kreće nova runda pregovora!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoPanathinaikosAdam Gnezda Čerin

Ostale Vijesti