Miroslav Lelas/PIXSELL
Miroslav Lelas/PIXSELL

Germanijak doznaje: Zajec i Marić u Ljubljani gledali slovenskog reprezentativca i bivšeg igrača Rijeke!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 04.06.24. | 19:40

Dinamo ima novu metu, veznjak Panathinaikosa želja je hrvatskog prvaka za ljetni prijelazni rok. Grci, zasad, traže više no što je Dinamo spreman platiti, ali Zajecove veze s atenskim klubom mogle bi biti Dinamov adut

Adam Gnezda-Čerin nova je meta Dinama, saznaje Germanijak. Upravo zbog njega večeras su u Ljubljani Dinamov predsjednik Velimir Zajec i sportski direktor Marko Marić, pratili su ga uživo na utakmici Slovenije i Armenije. Slavili su Slovenci u prijateljskom srazu 2-1, a Gnezda-Čerin odigrao je svih 90 minuta.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gnezda-Čerin bivši je igrač Rijeke, gdje je bio na posudbi iz Nürnberga, a sad je igrač Panathinaikosa, s kojim je Zajec odavno i duboko povezan.

Prema našim informacijama 24-godišnji veznjak želja je Dinama u ovom prelaznom roku, kontakti su već uspostavljeni, međutim, problem bi mogla biti odšteta. Grci trenutno traže više nego je Dinamo spreman platiti, a aktualni ugovor vrijedi mu do 2026. Ali, Gnezda-Čerin je jedan od najslabije plaćenih igrača grčkog velikana, pregovori o novom, poboljšanom ugovoru, navodno, došli su nedavno u slijepu ulicu, no, zadnjih dana grčki mediji pišu da interes za pouzdanog veznjaka pokazuje više klubova i da u PAO-u ipak razmišljaju otvoriti novu rundu razgovora te da je klub spreman Slovencu ponuditi bolji ugovor. No, možda baš Zajecovi odnosi s grčkim velikanom budu od pomoći u tom poslu, na tu kartu igraju i u Maksimiru, nadaju se da bi Slovenca ipak mogli približiti Maksimiru.

K tome je i Gnezda_Čerin standardni slovenski reprezentativac, Matjaž Kek iznimno cijeni njegove kvalitete, očekuje se da i na Euru bude član udarnih 11. On je primarno 'šestica', a baš je to jedna od pozicija, koju u Maksimiru najviše traže, odigrao je protekle sezone ukupno 40 utakmica, uz tri pogotka i tri asistencije. Gnezda-Čerin stigao je u Atenu prije dvije godine iz Nürnberga za 650 tisuća eura, a sad po TM-u vrijedi 3,5 milijuna eura.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Adam Gnezda ČerinDinamo ZagrebGNK DinamotransfertransferiGermanijak doznajeHrvatska nogometna ligaHNLHNK RijekaRijekaSlovenska nogometna reprezentacijaSlovenijaVelimir ZajecMarko Marić

Ostale Vijesti