PhotoCredit: EXPA/ laPresse/
PhotoCredit: EXPA/ laPresse/

Gattuso zbog nediscipline nije poveo Ivana Perišića u Zagreb

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 10.08.24. | 21:51

Hajduk je bez hrvatskog reprezentativca otputovao na susret s Lokomotivom

Nakon što je Talijan Gennaro Gattuso prije nekoliko dana iz momčadi zbog nediscipline odstranio Emira Sahitija, sada se sličan događaj ponovio, ali ovog puta u pitanju je Ivan Perišić, saznaju Sportske novosti.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prema posljednjim informacijama reprezentativac Vatrenih se nije našao na letu za Zagreb s ostatkom momčadi koja u nedjelju čeka utakmicu s Lokomotivom, a razlog je nedisciplina na treningu.

Koliko će dugo Perišić biti izvan momčadi znat će se sljedećih dana, ali jasno je da je nakon ovog čina pod veliki upitnik došao ostanak 35-godišnjeg napadača u Hajduku s kojim ima ugovor do 31. kolovoza ove godine.

Nema šale s Gattusom, pokazao je Talijan već prilikom odlaska na Ovčje Otoke da će disciplina u momčadi biti na prvom mjestu, pa je tada izbacio Sahitija s popisa putnika za uzvrat s HB Torshavnom.

Ali, izbacivanje Perišića puno je veća, snažnija vijest. Perišić je trebao biti jedan od najvažnijih igrača Hajduka ovog ljeta, međutim igrama to dosad nije potvrdio, a nakon izbacivanja iz momčadi radi disciplinskih razloga ostaje vidjeti kakva je uopće njegova budućnost u bijelom dresu s obzirom da ima mogućnost iskoristiti stavku iz ugovora koja mu pruža opciju odlaska za 200.000 eura do kraja ovog mjeseca. (G)



Tagovi

Gennaro GattusoIvan PerišićHajdukHrvatska nogometna ligaNK Lokomotiva

Ostale Vijesti