Ivo Čagalj/PIXSELL
Ivo Čagalj/PIXSELL

Gattuso: „Sahiti je kažnjen, zakasnio je, radije ću izgubiti utakmicu nego dostojanstvo“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 31.07.24. | 19:46

Igrač Bijelih je kasnio na klupski događaj u Splitu, pa se trener odlučio ne voditi ga na put

Trener Hajduka Gennaro Gattuso govorio je na Ovčijm Otocima uoči uzvrata 2. kola kvalifikacija Konferencijske lige kod HB Tórshavna (četvrtak, 21 sat - MAXSport 1, HDTV) u koji ulaze s prednošću od 2-0 s Poljuda.

„Drugačije će biti zbog klime i terena, svega. Moramo odigrati veliku utakmicu. Ako mislimo da će biti lako, griješim. Igrao sam s reprezentacijom Italije ovdje i Glasgow Rangersom. Bit će izuzetno teško, pamtim da nije bilo lako.Trebamo veliki Hajduk", kazao je uvodu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

U kakvom je stanju Rakitić, hoće li igrati?

„Dobro je, odlično radi, treba doći do razine ostalih. Ako bude prilike, bit će vremena. To se odnosi i na Perišića i Bambu koji su se kasnije priključili."

Nema Sahitija, što je s njim?

"Mi smo nogometna momčad, igrači znaju što sam rekao kada sam došao. Nije poštivao pravila, zakasnio je i ostao je kući. Moraju se poštivati pravila, to je moj stil. Nadam se da se neće drugome dogoditi. U petak je novi dan, počinje se od početka.“

Tko će ga zamijeniti?

"Gotovi smo sa Sahitijem, važno je dobiti. Radije ću izgubiti utakmicu nego dostojanstvo. Ne postoji demokracija u svlačionici. Postoji pravilinik. U petak je Sahiti na početku", poručio je Gattuso.

Kasnije su iz Hajduka kazali da se ne radi o kašnjenju na put, nego na klupsku obvezu u utorak, da ne bi bilo nesporazuma, pojašnjeno nam je.



Tagovi

HajdukGennaro GattusoHB Tórshavnkonferencija za novinareKonferencijska ligaEmir SahitiIvan RakitićIvan PerišićAbdoulie Sanyang Bamba

Ostale Vijesti