REUTERS/Louisa Gouliamaki
REUTERS/Louisa Gouliamaki

Dinko Horkaš ima novog trenera

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 09.10.24. | 11:37

Bivši mladi hrvatski reprezentativac branio je u posljednja dva kola, obranio i 11-erac, ali nije uspio spriječiti poraze svoje momčadi

Španjolski prvoligaš Las Palmas imenovao je Diega Martineza novim trenerom s ugovorom do lipnja 2025., uz mogućnost produljenja na još jednu sezonu ako izbjegnu ispadanje u drugu ligu, priopćio je španjolski klub koji se nalazi na dnu ljestvice.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Imenovanje bivšeg trenera Espanyola, 43-godišnjeg Martineza uslijedilo je nakon što se Las Palmas razišao s Luisom Carrionom.

Klub za koji brani 25-godišnji Siščanin ponikao u Segesti, a afirmiran u Dinamovoj vratarskoj školi, bivši mladi hrvatski reprezentativac Dinko Horkaš (dva nastupa u La Ligi, oba u posljednja dva kola, uz obranjeni 11-erac protiv Villarreala) još nije upisao pobjedu ove sezone u LaLigi, nakon što su remizirali u tri i izgubili u šest utakmica u devet kola.

“S više od 100 utakmica koje je trenirao u La Ligi, novi trener Las Palmasa također ima iskustva u europskim natjecanjima, nakon što je vodio Granadu i Olympiacos u UEFA Europskoj ligi”, navodi Las Palmas.

Sljedeća utakmica koju igra Las Palmas je ogled s Valencijom 21. listopada.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina) 


Tagovi

Las PalmasDinko HorkašLa LigaDiego Martinez

Ostale Vijesti