Matija Habljak/Pixsell
Matija Habljak/Pixsell

Dinamo se predstavlja navijačima 23. srpnja. Ta utakmica ima posebnu simboliku

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.07.24. | 12:00

Modri su pronašli protivnika za još jedan pripremni dvoboj, Marko Pjaca pokazat će se navijačima protiv kluba, s kojim se i oprostio od Dinama

Dinamo je pronašao suparnika za 23. srpnja, bit će to četvrta utakmica Modrih na pripremama, ali imat će posebnu simboliku. Naime, toga dana (19.00 sati, MAX Sport 1) u Maksimiru će gostovati skopski Vardar, tribine će biti otvorene za navijače, bit će to, dakle, prva utakmica, koju će zaljubljenici u modru boju, moći pogledati uživo. Jer, tri utakmice na pripremama u Austriji su zatvorene za javnost,

Modri su u prvom dvoboju pobijedili bugarski CSKA 1948 (6-2), danas (17.30 sati, MaxSport 1) igraju protiv Besiktasa, a 17. srpnja, zadnji dan boravka u Bad Radkersburgu protivnik će biti ukrajinski Krivbas.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Prva utakmica pred domaćom publikom i predstavljanje navijačima trebala je biti 27. srpnja protiv Šahtara, to će svakako biti 'generalka', ali ipak će prvi dvoboj u Maksimiru Dinamo odigrati protiv Vardara. Koja je simbolika tog susreta? Marko Pjaca svoju zadnju utakmicu za Dinamo odigrao je baš u Maksimiru protiv Vardara, 20. srpnja 2016. Zabio je dva gola s bijele točke i odveo Dinamo u treće pretkolo Lige prvaka, a već drugi dan potpisao je za Juventus. Sad će se Pjaca upravo protiv Vardara prvi put od povratka u Dinamo pokazati svojim navijačima u Maksimiru. Bit će to prilika i da gledatelji pozdrave druge nove igrače u Dinamovoj momčadi i podrže svoje ljubimce na početku nove sezone.

Spomenimo da je došlo i do manje promjene u rasporedu. Naime, Dinamo je protiv Šahtara trebao igrati dvije utakmice 27.srpnja, u 11 sati igrale bi druge momčadi, a u 19 sati pred gledateljima sučelit će se prve momčadi oba kluba. Međutim, ipak će se prva utakmica igrati dan ranije 26. srpnja, također u 19 sati, dok termin druge ostaje isti, 24 sata kasnije. (T.N.)



Tagovi

GNK Dinamonogometni klub VardarMarko Pjacapripremne utakmice

Ostale Vijesti