Pixsell
Pixsell

Dinamo rasprodao godišnje ulaznice pet dana prije predviđenog roka

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.07.24. | 19:02

Ako se po prvoj polovici srpnja sezona poznaje, Dinamo će i u predstojećoj imati značajnu podršku

Iako se lopta u Maksimiru nije zakotrljala u predstojećoj sezoni, Dinamo je već raspordao više od četiri tisuće ulaznica za svaku utakmicu u sezoni koja za Plave počinje 2. kolovoza (21 sat) na domaćem terenu protiv Istre 1961. Rok za prodaju godišnjih bio je 20. srpnja. Plavi su pet dana ranije rasprodali sve raspoložive ulaznice.

"Hvala vam na velikom interesu, strpljenju i snažnoj podršci koju pokazujete klubu već na samom početku sezone. Vidimo se na Maksimiru!‘, napisali su kratko iz Dinama.

Prema klupskim najavama, Dinamo je u promet pustio tek nešto više od četiri tisuće godišnjih ulaznica, a mogli su ih kupiti samo članovi kluba kojih u ovom trenutku ima više od 33 tisuće. Dakle, više od 29 tisuća članova na kraju nije uspjelo dohvatiti vrijednu karticu, zbog čega mnogi od njih negoduju.

No, situacija je takva kakva je. Plavi se spremaju na prelazak u Kranjčevićevu, a svi se nadaju kako će renovacija Maksimira krenuti i prije kraja 2026.

Dok se ne riješi pitanje stadiona, Dinamo će imati problema sa sustavom godišnjih ulaznica, a ovosezonska 'euforija' i potražnja nalaže da bi Dinamo prodao dvostruko ili trostruko više godišnjih ulaznica da stadion u Maksimiru nije takav kakav je.

Podsjetimo, Dinamo će ove sezone odigrati dvije utakmice kvalifikacija Lige prvaka i minimalno osam utakmica Lige prvaka ili Europske lige, što znači da su si svi vlasnici godišnjih riješili ulazak na 10 europskih utakmica, 18 prvenstvenih, a u cijelom kontingentu pronaći će se, vjerojatno, i pokoja utakmica Kupa Hrvatske.



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK Dinamo

Ostale Vijesti