FOTO Ogromni redovi pred Maksimirom, svi žele svoju godišnju ulaznicu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 15.07.24. | 11:32

Iz kluba su javili da je u slobodnoj prodaji preostalo još 626 godišnjih ulaznica za tribinu zapad dolje, te 469 ulaznica za tribinu sjever dolje

Dinamova nova kampanja 'Kad igraš ti, ja pratim te' uzela je maha. Danas su u prodaju puštene godišnje ulaznice za sezonu 2024./25. za sve članove kluba, a redovi su pred maksimirskim blagajnama sve veći iz minute u minutu, s tim da su prvi članovi stigli puno prije 11 sati, kada je prodaja službeno započela.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Iz kluba su javili da je u slobodnoj prodaji preostalo još 626 godišnjih ulaznica za tribinu zapad dolje, te 469 ulaznica za tribinu sjever dolje. Slobodna prodaja zaključit će se u subotu, 20. srpnja ili ranije, u slučaju da sve ulaznice budu rasprodane.

Ako niste u Zagrebu, do ulaznica možete i online putem na https://tickets.gnkdinamo.hr/, a u slučaju da vam ne smetaju vrućine, radno vrijeme Ticket pointa je svaki dan od 11 do 19 sati.

Do ponedjeljka je prodano ukupno 2.913 godišnjih ulaznica u procesu pretprodaje godišnjih ulaznica za članove kluba koji su bili vlasnici godišnjih ulaznica iz prethodne sezone 2023/24. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoCijene ulaznicaulaznice

Ostale Vijesti