Futsal Dinamo
Futsal Dinamo

Dinamo objavio: Ostalo je samo stotinjak fizičkih ulaznica za majstoricu u Draženovom domu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 15.05.24. | 12:25

Futsal Dinamo i Olmissum u petak igraju petu utakmicu finala HMNL-a.

Ono što smo jučer najavili, danas smo dobili službenu potvrdu. Futsal Dinamo rasprodao je sve ulaznice za petu utakmmicu finala prvenstva Hrvatske koje su puštene u online prodaju, a one čine 80 posto kontingenta karata.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Preostale, fizičke ulaznice još uvijek je moguće nabaviti na tri lokacije, u BBB Fan Shopu u Ilici 37, u CB Point na Trgu Krešimira Ćosića 11 te u CB Jet Star na Trgu Ivana Kukuljevića 5. Kako saznajemo, na spomenutim lokacijama ostalo je još svega dvjestotinjak raspoloživih karata, što znači da će Draženov dom u razmaku od nekoliko sati i službeno biti rasprodan.

Prošle sezone Futsal Dinamo i Olmissum rasprodali su kultnu zagrebačku dvoranu u dva navrata, za treću i četvrt utakmicu prošlosezonskog finala u kojima se Dinamo okitio svojim prvim naslovom prvaka.

Podsjetimo, prve dvije utakmice finala Futsal Dinamo je igrao u također rasprodanom Domu sportova II. Plavi su dobili prvu, a Zeleno-plavi drugu utakmicu. Olmissum je potom u Omišu uvjerljivo slavio za 2-1 vodstvo u seriji, no prije dva dana Dinamo je u neviđenoj drami, nakon boljeg raspucavanja šesteraca svladao Omišane u Ribnjaku i vratio seriju u Zagreb.

Majstorica će se tako odigrati u ispunjenoj Draženovoj dvorani koja će dva dana ranije, večeras i u četvrtak, ugostiti utakmice polufinala košarkaškog prvenstva. Cibona danas u drugoj utakmici dočekuje Split, a u četvrtak KK Dinamo će uz pomoć BBB-a pokušati iznenaditi Zadar koji, kao i Split, vodi s 1-0 u seriji.



Tagovi

FutsalfutsalFutsal DinamoMNK Futsal DinamoDinamo ZagrebMNK OlmissumOlmissumprvenstvo hrvatske u futsalu

Ostale Vijesti