REUTERS/Michaela Rehle
REUTERS/Michaela Rehle

Dinamo na korak do dovođenja Brazilca iz Bundeslige: Vrijedi 5 i pol milijuna, a klubovi su dogovorili detalje

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 07.09.23. | 12:02

Ako se nešto ne izjalovi i Iago dođe (a mora danas ili sutra), prvotno će moći igrati samo HNL

Brazilac Iago (26), lijevi bek Augsburga, na korak je do potpisa za Dinamo, javljaju SN. Njegova vrijednost na Transfermarktu iznosi 5,5 milijuna eura, klubovi su detalje dogovorili, a sada se samo čeka pristanak samoga igrača da dođe igrati HNL.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

Ako se nešto ne izjalovi i Iago dođe (a mora danas ili sutra), prvotno će moći igrati samo HNL, budući da ga za Europu više ne mogu prijaviti, ali bude li Dinamo prošao skupinu, može igrati u nokaut fazi Konferencijske lige. Ovaj je lijevi bek u Bundesligu stigao iz brazilskog Internacionala, a u četiri sezone Bundeslige upisao je 78 nastupa, četiri pogotka i deset asistencija. Dok je prošle sezone upisao je 22 nastupa, dok ove nije bio u kadru kluba.

No, Iago je u cijeloj priči tek B opcija Dinamu. Prva želja je i dalje Borna Barišić koji je u zadnjoj godini ugovora s Glasgow Rangersima, ali kako smo i pisali - gotovo je nemoguće da će uspjeti realizirati posao kraja ljetnog mercata, koji je u HNL-u u petak. Iako neki kontakti već postoje, izvjesnijeje da će se na povratku Borne Barišića raditi tijekom jeseni kako bi onda na zimu došao u Maksimir. (eg)



Tagovi

GNK DinamoLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti