Josip Regović/Pixsell
Josip Regović/Pixsell

“Dinamo je zasluženo pobijedio. Ali, o prolasku će se odlučivati u Bakuu“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.08.24. | 23:58

Trener Qarabaga žalio za propuštenim prilikama, ali nije izgubio nadu za uzvrat

Gurban Gurbanov, trener Qarabaga gospodski je podnio poraz. Dinamo je slavio 3-0 u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka, ali njegova je momčad puno toga u Maksimiru promašila. Nekoliko zicera, velikih prilika, koje su mogle utakmicu odvesti na drugu stranu. No, iako je žalio za propuštenim, sportski je čestitao Modrima.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Nažalost, izgubili smo velikim rezultatom. Možda smo zasluženo izgubili, igrali smo protiv jake momčadi, koja je znala iskoristiti naše promašaje. Riskirali smo, kreirali šanse, mogu samo čestitati Dinamu na zasluženoj pobjedi. Moramo za tjedan dana biti bolji, pogoditi šanse i mislim da će se tada odlučiti o prolasku u Ligu prvaka.", rekao je Gurbanov.

Protiv Ludogoreca je puno toga ulazilo, protiv Dinama nije ušlo ništa. Što se dogodilo?

"Na Ludogorec smo već zaboravili, bili smo u jako dobrom stanju. Imao je i golman Dinama odlične obrane, treba i to reći, cijela obrana Dinama je bila odlična. Iskoristit ćemo bolje te šanse u uzvratu. Neki igrači su igrali prvi put na ovoj razini nogometa, možda je i to imalo ulogu. U nastavku smo previše riskirali pa je Dinamo postigao još dva gola. U Bakuu ćemo igrati drugačije. Nisam vidio zašto mijenjati pa sam uveo samo jednog novog igrača u drugom dijelu."



Tagovi

QarabagGNK DinamoLiga prvakaGurban Gurbanov

Ostale Vijesti