Borna Jaksic/Pixsell
Borna Jaksic/Pixsell

Coppitelli: “Teško je ovo prihvatiti, očito moramo nešto bolje napraviti”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 09.08.24. | 08:00

Nakon utakmice u taborima Osijeka i Zire vladalo je dijametralno suprotno raspoloženje

Nakon što su ispustili pobjedu u posljednjim trenucima dvoboja sa Zirom, u taboru Osijeka bilo je jasno razočaranje. Iako nisu odigrali bajnu utakmicu, bili su bolji upravo za taj jedan gol. No, nesmotrena reakcija Duartea šokirala je Opus Arenu u sudačkoj nadoknadi. Utziga je bio rutiniran i Zira se vratila kući s remijem.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

“Teško je prihvatiti ove rezultate u zadnje dvije utakmice. Posebno zbog toga što mislim da naš protivnik nije imao šanse za postići pogodak, sve do tog penala. Mi smo odigrali odličnu utakmicu, posebno u prvom poluvremenu, kada smo zaista sve kontrolirali. No, to je nogomet. Moramo prihvatiti da smo radili i neke pogreške koje su skupo plaćene. To su trenuci u kojima zapravo plaćamo svaku pogrešku. Mlada smo ekipa, no moramo brže rasti, ako mislimo stvoriti rezultate. Danas smo svakako zaslužili pobijediti i šteta što se to nije dogodilo”, rekao je nakon utakmice Federico Coppitelli koji ne gubi nadu uoči uzvrata koji se u četvrtak igra u Azerbajdžanu.

“Da, mislim da će u dvije utakmice bolja momčad na kraju proći dalje. Znamo da će to biti teška zadaća, nije jedan gol to što čini razliku. Moramo brže napredovati, posebno u kontekstu svih golova koje smo do sada primili, očito moramo nešto bolje napraviti. Vjerujem da hoćemo”, s dozom optimizma zaključio je trener Osijeka.

Njegov kolega sa suprotne strane Rašad Saigov dvoboj je vidio ovako:

“Bila je to jedna taktička borba. U drugom poluvremenu smo imali inicijativu, pokušali okrenuti utakmicu i izjednačiti. Osijek je momčad puna talenta ali moji igrači su odgovorili na sve zahtjeve koje sam stavio pred njih. Pred nama je, kao i pred Osijekom, derbi u nacionalnom prvenstvu i onda ćemo se posvetiti uzvratu u kojem svakako želimo biti bolji nego što smo to bili u ovoj utakmici, ali očekujem da će i Osijek biti bolji. U svakom slučaju bit će to zanimljiva utakmica”, zaključio je trener Zire.



Tagovi

NK OsijekZiraKonferencijska ligaFederico Coppitelli

Ostale Vijesti