Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Čabraja: “Trebali smo voditi 2-0 do odmora. Moramo malo proširiti kadar“

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 11.08.24. | 21:32

Trener Lokomotive podijeljenih emocija nakon remija s Hajdukom (1-1)

Trener Silvijo Čabraja bio je podijeljenih emocija. Na kraju zadovoljan bodom u 99.minuti, ali mogla je njegova momčad i ranije do punog ulova.

"U prvom smo poluvremenu izdominirali, mogli smo voditi dva gola razlike. Kada ne zabiješ, primiš. Osvetilo nam se. Na kraju mogu biti zadovoljan bodom, iako sam i nezadovoljan, s obzirom na to prvo poluvrijeme. Mislim da smo za nijansu bili bolji od Hajduka", rekao je trener Lokomotive, koji nije uvjeren da je iznenadio Hajduk svojim gardom.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Ovo mi je četvrta godina u Lokomotivi, imamo uvijek isti stil. Stajali smo im jako blizu. Fetai je dobro sve pohvatao, 2005. godište, mali Baždarić koji je ušao, 2006. Hajduk vjerojatno ima svoje probleme. Možda nije očekivao da ćemo mi htjeti igrati nogomet."

No, slaže se da će Lokomotivi za ozbiljniji iskorak trebati pojačanja.

"Iz naših resursa i vlastitih snaga izvlačimo maksimum. Morali biamo malo proširiti roster, Goričan ima već dva žuta kartona. Izmislili smo i Mirka Suška, bio je godinu dana na posudbi u Sesvetama, a sad je prisiljen igrati prvoligaški nogomet. On je 2004. godište, ugodno me iznenađuje. Šotiček je godinu dana ulazio, trebalo mu je dosta vremena da postane ono što je bio, a Sušak to mora biti odmah. S jedne strane je to prilika, ali s druge je i opterećenje."

Je li momčad pala u depresiju nakon teškog 0-4 poraza na Rujevici, je li i njega pogodio takav loš start?

"Ne bih radio ovaj posao, da sam flegmatičan, iako se nekad tako čini. Bili smo u debelom razmišljanju nakon Rujevice gdje smo i što smo.. Ali, dečki su ekipa, idu zajedno i na piće, razgovaraju, analiziraju pa su i sami shvatili da ono nije prava slika. Ali, mi smo mlada momčad, trebat će vremena."



Tagovi

NK LokomotivaHajdukSilvijo ČabrajaHNL

Ostale Vijesti