Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Đalović: „Prvo poluvrijeme bili smo užasni, moramo se svi malo zamisliti“, Šafarić: „Limitirali smo ih“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 26.10.24. | 21:30

Treneri su imali različit pogled na utakmicu koja se ove subote odigrala na Rujevici

Nogometaši Rijeke ove subote nisu uspjeli opravdati ulogu favorita te su na svojoj Rujevici odigrali 1-1 protiv Varaždina. Bio je to četvrti uzastopni remi Rijeke u prvenstvu te ukupno čak šesti, dok je Varaždin s ovim bodom praktički osigurao četvrto mjesto na kojem bi trebali ući i u sljedeće, 12. kolo.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon utakmice na Rujevici, trener Rijeke Radomir Đalović, koji je bio vidno ljutit na izvedbu svoje momčadi i konačan rezultat, rekao je:

"Očekivali smo pobjedu. Mislim da smo prvo poluvrijeme bili užasni, na stranu sad s pogotkom kojeg smo postigli, jednostavno nismo bili dobri. Nismo radili visoki pritisak, nismo osvajali druge lopte... Vidjeli ste sve i sami. Reagirali smo potom na poluvremenu, napravili tri izmjene, a iako smo bili onda malo bolji, to opet nije bilo dovoljno za pobjedu. Nedostaju nam pogoci, opet nam obrambeni igrač zabija. I nedostaju nam naši glavni igrači koji još nisu u formi. Imali smo probleme sa sastavom, nekim ozljedama i bolestima, ali to ništa ne znači, danas nismo bili dobri i mislim da se svi zajedno moramo zamisliti. Jednostavno, moramo početi pobjeđivati."

Nakon svojeg nekadašnjeg suigrača, pred mikrofon Ivana Ljubića s Max Sporta stao je Nikola Šafarić, trener Varaždina. Koji je, za razliku od Đalovića, bio 'hladan kao špricer'.

„U prvom poluvremenu smo bili jako dobri, imali smo nekoliko izglednih situacija, dobrih otvaranja igre... Malo nam je nedostajalo mirnoće u tom završnom dodavanju, ali generalno gledajući, limitrali smo Rijeku, preuzeli smo posjed, a to smo i planirali, sve u želji da ih odmaknemo od našeg gola. Stvarno smo jako dobro stajali na terenu. U nastavku su nas malo pritisnuli, što je bilo i za očekivati, ali nekako imam dojam da nisu kreirali neke stopostotne prilike. Pritisak je normalan, a kad je Smolčić ušao, znalo smo da svaki aut ide u naših pet metara. Moji dečki su odradili odličnu utakmicu, čestitam im na tome. Zaslužen bod za nas."



Tagovi

HNK RijekaRijekaNK VaraždinVaraždinHrvatska nogometna ligaHNLRadomir ĐalovićNikola Šafarić

Ostale Vijesti