Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Mijović o Bogdanoviću: „Veliki talent, zaslužuje pažnju i Hrvatska bi mogla dobiti ozbiljnog igrača“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 01.10.24. | 21:42

Trener SC-a podvukao je da su izgubljene lopte i manjak agresije kumovali porazu njegove momčadi

Momčad Studentskog centra imala je dosta problema s izgubljenim loptama, ali kao i Cibona – organizacijom igre. Trener Petar Mijović je upravo to podvukao kao ključ poraza u Draženovom domu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Loša utakmica za nas, puno nepovezanosti, 17,18 izgubljenih lopti. Doći u Zagreb i izgubiti ovoliko lopti i pobijediti je nemoguće. Sve ono što nas je krasilo u pripremama: timska igra, agresija, bez toga smo ostali. U napadu nismo pratili plan igre, individualno smo previše igrali u završnici i Cibona je to znala riješiti. Imali smo i loš postotak trice i uz izgubljene lopte to je bilo ključno. Kod Cibone su Jok, Barber, Radovčić pogađali važne poene, Ročak je radio što je trebalo, mi nismo zabijali kada je trebalo i zasluženo izgubili“.

Kakav je dojam o Ciboni?

„Svi smo na početku, osobito momčadi kao mi i Cibona, koji smo se nanovo gradili. Tu treba strpljenja, ima kvalitetu Cibona u Barberu, u Joku, u Zanni koje je stigao. Imaju Vukovića, Perasovića, Majcunića, Radovčića – plejada igrača koja je dugo tu i koja je naviknuta na ABA ligu. Ako im legne ta filozofija trenera, onda se Cibona može boriti za sredinu tablice“.

Vaša očekivanja od sezone?

„Imamo mladu momčad, imamo potencijala, ali sigurno da će biti oscilacija. Uz jedan rad i kroz i ovakve loše utakmice ćemo rasti izboriti ostanak u ligi, što nam je cilj. Osim toga, mladi igrači moraju igrati što više i da izbacimo još nekog mladog igrača“.

Ivan Bogdanović?

„Jako talentiran dečko, to je bila naša želja i zadovoljni smo s tim poslom. On je i u prošloj sezoni u Cedeviti Junior igrao manje minuta i treba mu prilagodba na jaču ligu. Ali ima ozbiljan talent koji zavrjeđuje pažnju i mislim da i hrvatska košarka može dobiti ozbiljnog igrača“.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ABA ligaCibonaKK Studentski grad

Ostale Vijesti