Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Thomas: „Zanna je pojačanje, a Ročak dečko za kojeg želite da predstavlja vaš klub“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 01.10.24. | 21:34

Strateg Vukova hvalio je svoje igrače nakon pobjede nad SC-om

Chris Thomas proslavio je uvodnu abaligašku pobjedu. Doduše, pobjeda nije odagnala iste probleme koje muče njegovu momčad, ponajviše u igri na postavljenu obranu i kontrolu skoka. Ima još tu dosta posla, svjestan je toga i strateg Vukova.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Odradili smo obrambeno sjajan posao, želim da momčad u četvrtini zadržimo ispod 20 poena. Imali smo malo vremena za trening, nakon pobjede u Dubrovniku", pričao je Thomas koji je zatim i pohvalio friško pojačanje, nigerijskog centra Taliba Zannu.

„Zanna je bio sjajan, sletio je u Zagreb u nedjelju ujutro, išao sam s njim kupovati namirnice, vodio ga kod frizera, haha. Odmah se uklopio defenzivno je bio sjajan, i on će promijeniti koncepciju naše igre. Igrat ćemo agresivnije, bolje braniti pick and roll i sigurno je igrač koji će biti pojačanje. Ročak je bio sjajan, kao i Jok i Radovčić i ponosan sam na sve igrače. Ovo je proces za sve nas. Mi smo momčad koja se uigrava, moramo raditi i vjerovati u viziju“.

Koliko je bio važan Ročak i njegova energija na parketu?

„On ima nevjerojatnu energiju. Protiv Zadra sam bio nezadovoljan energijom, a on je igrač koji to uvijek donosi na parket. On je još uvijek klinac, igra na pravi način. Kada sam ovdje došao, pogledao sam svaku utakmicu Cibone u zadnje dvije godine i kada sam ga vidio u Dubravi rekao sam da ga moramo imati. Njega želite da predstavlja vašu organizaciju u ovakvom klubu kao što je Cibona“.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ABA ligaCibonaKK Studentski grad

Ostale Vijesti