Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Krasić najavio Dubrovnik: „Neugodno gostovanje kod lanjskog najugodnijeg iznenađenja“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 27.09.24. | 13:42

Ogled u Dubrovniku je na rasporedu od 20 sati, a utakmica se može pratiti preko HKS TV-a.

Nakon uvodnog, uvjerljivog abaligaškog poraza u Draženovom domu protiv Zadra, Cibona u subotu od 20 sati otvara domaće prvenstvo. Ovog puta će utakmicu voditi pomoćni trener Bariša Krasić, budući da Chris Thomas nema pravo biti na klupi (nema osvojen seniorski trofej u trenerskoj karijeri), a Vukovi bi trebali upisati u premijernu pobjedu u sezoni.

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U toj utakmici bi mogli vidjeti i Taliba Zannu, novopridošlog nigerijskog centra koji je ranije danas dobio radnu dozvolu.

„Čeka nas neugodno gostovanje u Dubrovniku, koji je prošle godine bio jedno od najugodnijih iznenađenja domaće lige. Prvo kolo uvijek nosi određenu dozu nepoznanica, momčadi još nisu potpuno uigrane. Međutim, dobro znamo što nas dolje očekuje – puna dvorana i kvalitetan protivnik. Moramo od početka nametnuti svoj ritam, biti čvrsti u obrani i napraviti sve što je potrebno da dođemo do pobjede“, rekao je Krasić u najavi utakmice.

Ivan Majcunić također ističe kvalitetu Dubrovčana.

„Pred nama je prvo gostovanje u domaćem prvenstvu, a očekuje nas putovanje u Dubrovnik. Oni su složili dobru momčad, ali vjerujem da ćemo ući u sezonu na pravi način i otvoriti je pobjedom“.

Ogled u Dubrovniku je, dakle, na rasporedu od 20 sati, a utakmica se može pratiti preko HKS TV-a.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Premijer liga košarkašaCibonaKK DubrovnikBariša Krasić

Ostale Vijesti