REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

Novi najplaćeniji sportaš na svijetu zarađivat će više nego Messi i Cristiano - zajedno!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.12.23. | 18:04

Prije godinu dana odbio je ponudu od 300 milijuna eura, ali ovoj najnovijoj nije mogao reći ne

Jon Rahm (29) novi je najplaćeniji sportaš svijeta. Španjolski golfer plaćen je više nego Lionel Messi Cristiano Ronaldo zajedno, a potpisom novog ugovora od 555 milijuna eura s LIV golfom ligom iz Saudijske Arabije on je od danas i službeno najplaćeniji sportaš na svijetu!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Rahm je treći na svjetskoj ljestvici i Master Champion, a sada je ušao u povijest ugovorom tri puta većim od onog kojeg su Saudijci prije godinu i pol platili šesterostrukom prvaku Philu Mickelsonu. LIV je inače najplaćenijim ikada želio napraviti Tiger Woodsa, ali je on odbio ponudu Saudijaca od 920 milijuna eura, dok je Rory McIlroy odbacio njihovih 290 milijuna eura.

“Novac je sjajan, ali onda smo se supruga i ja zapitali: "Hoće li nam se životi promijeniti ako dobijemo taj novac?". Ne, neće nimalo. Iskreno, da se sada povučem, mogao bih do kraja života lagodno živjeti s onim što sam do sada zaradio. Nikada nisam igrao golf iz monetarnih razloga. Igram iz ljubavi i želim igrati protiv najboljih na svijetu. Uvijek sam bio zainteresiran za sportsku povijest slavnih i naslijeđe koju legendarni sportaši ostavljaju, a trenutno mi PGA Tour pruža to”, rekao je prije godinu dana Rahm kad je dobio ponudu od 300 milijuna eura.

Rahmu 300 milijuna eura, očito, nije bilo dovoljno. Ali 555… E tome ipak nije mogao reći ne.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Golf

Ostale Vijesti