Germania
Germania

Nije gaf ako odigraš na Bodo (2.20) i Gauff (1.35)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 07.07.24. | 11:40

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Kraj je tjedna, nema Eura, ali sporta ne nedostaje Tako je Germania za ovu nedjelju izabrala po tri para najvećim tečajevima u Hrvatskoj. Imamo dva nogometa i jedan tenis. Vrijedi probati…

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Bodo Glimt – Brann (14.30), JEDINICA, 2.20

Derbi norveškog nogometnog ljeta u 13. kolu, prvi protiv drugog, dva su boda razlike. Četiri kola neopražen je današnji domaćin, dva remija, pa dvije pobjede, četiri kola neporažen je i današnji gost, tri pobjede pa remi. U njihovih zadnjih šeet međusobnih srazova oba su suparnika davala najmanje po jedan gol, a kad je BG bio domaćin u zadnjih sedam utakmica postizana su najmanje tri pogotka. Prednost dajemo najjačem norveškom klubu posljednjih godina.

Gauff – Navarro (17.50), JEDINICA, 1.35

Coco Gauff je s uvjerljivom formom stigla u četvrto kolo Wimbledona, dosad još nije izgubila nijedan set. Amerikanka je druga tenisačica sviejta i prilična favoritkinja protiv sunarodnjakinje Emme Navarro, inače 17. s WTA liste. Bit će im ovo tek drugi međusobni ogled, a prvi je igran u siječnju ove godine. Gauff je uvjerljivo slavila 6-3, 6-1, a identičan ishod očekujemo i danas.

Cruzeiro – Corinthians (21.00), JEDINICA, 1.90

Sudar osmoplasiranog domaćina i 17-plasiranog gosta iz Sao Paula u Belo Horizonteu. Križari su dobili svih svojih sedam zadnjih domaćih dvoboja, a Corinthians je pobijedio samo jednu od svojih zadnjih pet prvenstvenih utakmica (po dva poraza i remija). Zadnji međusobni sraz 2023. završio je 1-1, no aktualna forma je uvjerljivo na strani Cruzeira.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania SportGermania Sport kladionicaSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti