Kreće korejska liga, imamo sjajan tečaj na pobjedu aktualnog prvaka

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.05.20. | 11:14

Bjelorusija i Turkmenistan dobivaju društvo.

Počinje nam korejska liga i u ovom će trenu biti najjača od svih svjetskih liga koje su u pogonu. Igra se, dakako bez publike, no bitno da nam se nogomet konačno vraća. 

NOGOMETNI TIP 12:00 Jeonbuk - Suwon

Na startu ptvenstva aktualni prvak Jeonbuk je osjetan favorit protiv Suwona. Gosti su prošle sezone grali tzv. Ligu za ostanak i kroz razigravanje uspjeli ostati u ligi.

S druge je strane Jeonbuk, korejski Juventus kako mu se često tepa. Iako se nisu iskazali u pripremnim dvobojima, oni su svejedno veliki favoriti za slavlje, a očekujemo ih i u borbi za novi naslov. Suwon je redovna mušterija Jeonbuka, od zadnjih su šest duela uspjeli izvući tek dva boda. Opako vuče na 'jedinicu', kojom Germania časti s 1,70 tečajem. Sasvim korektan fiks dana.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

kladionicaJužna Koreja

Ostale Vijesti