Germania
Germania

I Germania je uz Ivana: Uključite se u akciju, svi mi ponekad trebamo svojeg 12. igrača!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 03.10.24. | 13:32

Svaka donacija čini razliku

Ivan Šćepina već dugo igra jednu najvažniju utakmicu u svojem životu. Pad s krova radionice, gdje je krenuo po loptu koja je tamo završila prilikom jednog nogometa s prijateljima, nanio mu je teške ozljede. Ivan sada ne može govoriti, hodati, a ni jesti samostalno, ali uz pomoć svih nas, njegova priča na kraju može biti sretna i on u ovoj utakmici, iako se sada čini da gubi, na kraju može pobijediti!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Za liječenje koje bi Ivanu pomoglo da se oporavi potrebno je oko 250 tisuća eura. Germania se u ovu humanitarnu akciju uključila odmah kad se za to ukazala prilika, što jasno pokazuje društveno-odgovornog poslovanje kompanije.

No, Ivanu je potrebna pomoć svih nas. I svaka donacija je mali korak prema konačnom cilju da se od Ivana opet napravi zdravog, poletnog i aktivnog mladića.

U trenucima kad je najteže, svakoj momčadi puno znači podrška s tribina. Svi znaju da navijači imaju snagu postati 12. igrač momčadi, a Ivanu smo sada potrebni svi mi da budemo njegov 12. igrač. Jer, samo uz pomoć svih nas, on u ovoj utakmici može pobijediti.

Uključiti u akciju možete se donacijom na račun HR7224840081502032607 s opisom uplate „12. Igrač“.

Ivane, vjerujemo da ćeš uspjeti. I da ćeš u 90. minuti postići pogodak koji će nas sve obradovati. I tebe kao igrača, a i nas kao tvojeg 12. igrača.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

humanitarna akcijaHumanitarna utakmicaGermania SportGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti