Hrgović pomaže Kličku u pripremi za veliki povratak na Wembleyju

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 04.04.17. | 18:23

Veliko priznanje za hrvatskog boksača.

Filip Hrgović je dobio novo priznanje u svojoj karijeri. Doduše, ne radi se dobrom nastupu, ugovaranju neke važne borbe ili dodjeli neke nagrade, već o pozivu na sparing, ali ne bilo kome nego Vladimiru Kličku.

Ukrajinac je odabrao Hrgovića da mu pomogne u pripremi borbe protiv Anthonyja Joshue koja je na rasporedu 29. travnja na Wembleyju. Bit će to prvi ulazak u ring Klička nakon poraza od Tysona Furyja 28. studenog 2015. Hrgović je bio u Kličkovom kampu i uoči planiranog uzvrata protiv Furyja do kojeg nije došlo zbog Britančeve ozljede i problema s dopingom.

„Još jednom iz kampa Vladimira Klitschka stiglo je priznanje za moj rad i kvalitetu. Pozvan sam da mu pomognem u pripremama za meč s Anthony Joshuom, jedan od najbitnijih mečeva u njegovoj karijeri. Veselim se tjednima koji slijede i siguran sam da ću mu biti od koristi“, objavio je Hrgović na svojem Facebooku.

Podsjetimo, Hrgović je početkom godine objavio prelazak u profesionalne vode, ali još nije imao niti jednu borbu u tom rangu. Tako je s olimpijskom broncom prošle godine okončao amatersku karijeru. Osvojio je i naslov europskog prvaka 2015., a 2010. je bio svjetski juniorski prvak.

(Foto: Facebook)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Tyson FuryFilip HrgovićVladimir KličkoBoks

Ostale Vijesti