Germania
Germania

Crveni bikovi (1.40), Nerazzurri (1.50) i Plavi (1,85) za kišni su vikend dečki pravi

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 28.09.24. | 11:23

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Stigle su kiše jesenje, ali pljušte i ponude ljubiteljima sporta, a posebno nogometa. Kako je kišni vikend idealan za kauč i daljinski od tv-a u jednoj, a mobitel u drugoj ruci, tako vrijedi pogledati današnje najveće tečajeve Germanije na intrigantne dvoboje talijanskog, engleskog i austrijskog prvenstva.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranicino osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Udinese - Inter (15.00), DVOJKA, 1,50

Treći protiv šestog u šestom kolu talijanskog prvenstva, ali šesti je branitelj naslova Inter, a treći Udinese, sezona je još mlada. Nerazzurre tri dana kasnije očekuje domaći dvoboj s Crvenom zvezdom u Ligi prvaka, no imalu su šest dana da se oporave od poraza u gradsom derbiju protiv Milana (1-2), ukupno u dva natjecanja ne zna momčad Simonea Inzaghija za pobjedu tri utakmice, od kojih e prva Monza (1-1), ali druga Manchester City (0-0). Udiense je u prošlom kolu podvijena repa napustio Rim nakon Rominih 3-0, ali je u srijedu u Kupu nadvisio Salernitanu 3-1. Inter će momčadi iz Furlanije biti najveći ovosezonski izazov.

Chelsea – Brighton (16.00), JEDINICA, 1,85

Tri pobjede zaredom ima Chelsea, četiri utakmice bez poraza nakon 1-2 u uzvratu doigravanja za Konferencijsku ligu protiv Servettea. Brighton, pak, ove sezone nema praza, a u Premier ligi ima dvije startne pobjede pa tri remija. Momčad Fabiana Marca Hürzelera bit će izazov izabranicima Vincenza Maresce, ne bismo se iznenadili remiju, no vrijedi probati odigrati na Plave, kad će Galebovima biti smočena krila ako ne sada na Stamford Bridgeu. Prošli međusobni odigrao se u Brightonu proljetos, Chelsea je slavio 2-1.

RB Salzburg – Austria (17.00), JEDINICA, 1,40

Derbi 8. kola austrijske Bundeslige, ali samo po imenima klubova jer Crveni bikovi su peti sa 10, a Ljubičasti iz Beča šesti sa devet bodova nakon sedam kola, s tim da momčad iz Mozartova grada ima dvije utakmice manje, pobijedi li obje bila bi prva. Proljetos u Beču završilo je 0-0, a Salzburžani su neporaženi od Bečana u zadnjih 14 susreta (10 pobjeda), uz gol-razliku 32-10 od svibnja 2019. Red Bull je suparnik Dinamu u Ligi prvaka 23. listopada, prije kup-prolaza u srijedu četiri utakmice nije znao za pobjedu uz izgubljeni domaći sraz s Rapidom (2-3) te onaj na startu Lige prvaka od Sparte u Pragu (0-3). Austria je mjesec dana bez pobjede (dva remija u poraz), a ne nastupa u Europi i dolazi u Salzburg kao autsajder.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.


*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 


 


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti