REUTERS/Leon Kuegeler
REUTERS/Leon Kuegeler

Stanje u albanskoj reprezentaciji: Spremaju se tri izmjene za Hrvatsku

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 18.06.24. | 15:58

Ova će utakmica zapečatiti sudbinu jedne od momčadi za nastavak europskog puta

Nakon Nedima Bajramija koji je postigao pogodak nakon 22 sekunde od početka utakmice protiv Italije, albanska reprezentacija nije izdržala i sada se nakon poraza na početku Eura priprema za utakmicu s Hrvatskom.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Obje momčadi su bez bodova u skupini B, a dvoboj će usmjeriti uvelike nastavak natjecanja za ove momčadi. Dapače, ova će utakmica zapečatiti sudbinu jedne od momčadi za nastavak europskog puta. Kada se govori o mogućim postavama koje će istrčati na travnjak, UEFA kaže da se očekuje da će izbornik albanskih Rossonera, Sylvinho, napraviti tri promjene u formaciji, u usporedbi s izazovom protiv Italije. Tako pišu da Eseid Hysaj neće biti na terenu zbog pritiska javnosti koji je stigao na njegov račun, gdje je djelomično on postao 'albanski Petković', prema kritikama koje su nakon utakmice s Italijom uslijedile da je nepotrebno sklonio glavu pred loptom u trenucima koji su predhodili talijanskim golovima. Prema UEFA-i, njega bi mogao zamijeniti Balli, a s time se slaže i novinar Alban Xjihani također najavljuje tri izmjene.

Uz navedenu promjenu, druga zamjena bi mogao biti Dinamov Arbër Hoxha, koji će zamijeniti Seferija. I treća promjena bi mogao biti Ismajli umjesto Arlinda Ajeta.

Također, očeuje se da će na terenu biti opet i Asani, koji je bio pod upitnikom zbog ozljede mišića. Međutim, prema pisanju albanskih medija, Asani je jučer trenirao s ekipom i u dobrom je stanju, zajedno s Mitajem koji je imao lakšu ozljedu.

Predviđeni sastav Albanije: Strakosha - Balliu, Ismjali, Djimsiti, Mitaj - Ramadani, Asllani, Bajrami - Hoxha, Asani, Broja

Naravno, albanski će izbornik konačan sastav odrediti tek nakon posljednjeg treninga. (eG)



Tagovi

Albanska nogometna reprezentacijaHrvatska nogometna reprezentacijaEuro 2024

Ostale Vijesti