Marko Šivak/ MNT Kajzerica
Marko Šivak/ MNT Kajzerica

Velika završnica Kajzerice: Nastupa i Roko Šimić, pobjednik turnira može se nadati Germania kupu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 02.06.24. | 12:22

Danas će se završiti peto izdanje jednog od najjačih zagrebačkih malonogometnih turnira koji služi i kao svojevrsne kvalifikacije za Germania kup.

Danas, iza 22 sata, saznat ćemo osvajače petog izdanja MNT Kajzerice, jednog od najjačih zagrebačkih malonogometnih turnira i šire. Ovosezonsko izdanje Kajzerice posebno je jer poznati turnir služi i kao svojevrsne kvalifikacije za Germania kup koji će se u listopadu ove godine održati u Zagrebu.

Više o Germania kupu 2024 pronađite OVDJE.

Subotnji program na terenima OŠ Kajzerica bio je prilično sadržajan. Osim što je završena grupna faza seniorskog turnira, odigrana su i četvrtfinala veterana. Od zanimljivih lica svakako treba izdvojiti Roka Šimića, skupocjenog napadača Red Bull Salzburga, koji je igrao za Barber shop Edi, momčad koja će u današnjoj osmini finala (13.20) plasman među osam najboljih tražiti protiv momčadi Leograd. Na turniru je, recimo, sudjelovao i Tomislav Krizmanić, bivši prvotimac Dinama, a danas član slovačke Spartak Trnave, čija Anda Gradnja u osmini finala igra protiv E2GO (12.40).

Napomenimo kako na turniru sudjeluju i brojna poznata imena s hrvatskih prvoligaških futsalskih parketa (Mihovil Prgomet, Mario Crnčević, Lovro Cigler, Bruno Jakovljević, Franjo i Daniel Matković), a jučer je turnir došao pogledati i bivši igrač Dinama i Rome, a danas prvotimac Rudeša, Ante Ćorić.

Marko Šivak/MNT KajzericaMarko Šivak/MNT Kajzerica

Osim sjajnog malog nogometa, i poznatih 'faca', brojne zaljubljenike u mali nogomet i hakl zabavljale su Germanijine hostese, koje su djelile promotivne majice i vaučere, te popularni Germanijini influenseri Amigo, 8rasta9 i Pritisak na tlak. Naši influenseri okušali su se i u raspucavanju šesteraca u kojima su neki (Amigo) bili uspješniji od drugih (Pritisak na tlak).

Što je sve oko kamere 'Pritiska na tlak' jučer uhvatilo na Kajzerici možete pogledati OVDJE.

Marko Šivak/MNT KajzericaMarko Šivak/MNT Kajzerica

Danas je pred nama završni dan turnira, polufinala seniora počela su već u 10 sati, a sama završnica počinje u 19.15. Prvo su na redu seniorska polufinala, u 21 sat igra se veteransko finale, a veliko finale seniora na rasporedu je 21.40.

Prošle godine finale je obilježio i spektakularni vatromet, a domaćini turnira iz MNK Sasine šou su najavili i večeras...

Posljednji dan privući će i najviše posjetitelja, a sadržaja neće manjkati niti danas. Dapače. Germanijine hostese ponovno će dijeliti promotivne nagrade, DJ je posebno motiviran, a za najmlađe je osiguran i sadržajni zabavni park. Kiše neće biti, dakle, sve je spremno za završnicu petog izdanja Kajzerice koja bi mogla iznjedriti i sudionika Germania kupa 2024.

Sve informacije, fotogalerije i video materijale s turnira možete pronaći na Facebook i Instagram stranici MNT Kajzerica.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Germania kupGermania kup 2024malonogometni turnir

Ostale Vijesti