Marko Lukunic/Pixsell
Marko Lukunic/Pixsell

Trening Vatrenih: Prvi put svi na broju u Neuruppinu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 12.06.24. | 18:26

Vatreni su prvi put od dolaska u Neuruppin trenirali kompletni. Dalić je imao svih 26 reprezentativaca na raspolaganju

Tri dana prije prve utakmice na Euru, Hrvatska je po prvi put u kompletnom sastavu istrčala u treningu kampu u Neuruppinu. Bio je tu Ivušić koji je preskočio prvi, onaj otvoreni trening ali i Labrović kojeg jučer nije bilo zbog potpisa ugovora za Augsburg.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Vatreni imaju sreće s ozljedama jer od samog početka priprema iz liječničke ordinacije izlaze samo dobre vijesti. Oporavio se Vlašić, Perišić ne osjeća posljedice teške ozljede a svi ostali su i dalje u besprijekornom stanju.

Jedino što nije dobro jest ono na što se ionako ne može utjecati; vremenske prilike. U Neuruppinu se u dvadesetak minute izmjene sunce, kiša i vjetar. Tako je bilo i na treningu u srijedu koji je počeo sa slabom kišom koja je samo pojačavala svoj tempo.


Uoči treninga reprezentativci su odradili službeno snimanje te tako ovjekovječili svoj boravak u ovom gradu za koji se nadaju da će trajati dugo, najduže kada su Europska prvenstva u pitanju.

U uvodu treninga reprezentativci su odradili klasično zagrijavanje, a prema rasporedu tehničkih pomagala koje se nije libio na travnjak donijeti pa potom i postaviti niti izbornik Zlatko Dalić, nastavak treninga bit će orijentiran na taktičke elemente s kojima se žele iznenaditi Španjolsku. Koliko će to biti uspješno, vidjet ćemo u subotu na Olimpijskom stadionu u Berlinu.




Tagovi

Euro 2024VatreniHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti