Španjolci tvrde: Lopetegui prijeti Modriću klupom

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 01.10.18. | 13:41

Trebalo bi biti samo dok se Modrić ne razbudi.

Luka je priznao kako je bio emotivno potpuno ispražnjen po završetku SP-a i izgleda kako još nije do kraja napunio baterije. Real Madrid ne operira na optimumu i muči se na startu više nego proteklih sezona, a Modrić ne pomaže.

S ključnim kreatorom igre izvan forme, Lopetegui pokušava pronaći rješenje, a ono mu se nudi u vidu Danija Ceballosa. Bivši igrač Betisa u sjajnoj je formi, iskoristio je sve prilike koje mu je Luis Enrique dao u nacionalnoj vrsti i sve češće kuca na vrata udarne momčadi Real Madrida.

Kad mijenja Modrića, a to čini uglavnom kad je utakmica riješena, Lopetegui uvodi Ceballosa, a sad bi ga mogao trajno posjesti na klupu na određeno vrijeme kako bi ga vratio u formu, tvrdi Don Balon. Španjolski nogometni portal prenosi da će Lopetegui pokušati razbuditi Modrića startovima s klupe, odnosno ulascima u igru, a dok ga ne ide, starter će biti bivši veznjak Betisa.

Ovaj rasplet mogao bi ponovo potaknuti Modrićeva razmišljanja o napuštanju kluba, a za sve će biti krivi Lopetegui i Ceballos.

(foto: Pixsell)

 

 


Tagovi

NogometReal MadridJulen LopeteguiLuka Modrić

Ostale Vijesti