Službeno – Lopeteguijev start na klupi Reala najgori u Perezovoj eri

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 03.10.18. | 19:48

Najgori rezultati u prvih deset utakmica.

Real Madrid je odigrao prvih deset službenih utakmica pod vodstvom novog trenera Julena Lopeteguija.

ODIGRAJ Deportivo Alaves – Real Madrid

Nakon odlaska Cristiana Ronalda i Zinedinea Zidane bilo je jasno svima da će 'kraljevski klub' morati proći proces prilagodbe na nova vremena. Poglavito iz razloga što ovog ljeta predsjednik Florentino Perez nije doveo niti jednog 'kapitalca' kao zamjenu za portugalsku zvijezdu.

Međutim, ovako lošem startu nije se nitko nadao, a prvenstveno Perez.

Kako prenosi španjolski list Marca, Lopeteguijev je početak u sezonu najgori start Real Madrida otkad je započela prva era vladavine 'El Presidente' Florentina prije 18 godina. Naime, donedavni izbornik španjolske reprezentacije u dosadašnjih 10 odigranih utakmica, samo polovicu je završio pobjedom u korist Los Blancosa. Pored toga, upisali su aktualni europski prvaci dva remija – s Atleticom i Bilbaom – te tri poraza, u tri različita natjecanje. U europskom Superkupu svladao ih je gradski rival, u prvenstvu su poraženi od Seville, dok ih je u Ligi prvaka srušio moskovski CSKA s Nikolom Vlašićem u glavnoj ulozi.

Posljednji start u sezonu lošiji od Lopeteguijevog bio je u sezoni 1999./2000. kada je snage Reala s klupe vodio John Toshack koji je upisao pobjedu manje, ali i samo jedan poraz.

Tablica španjolskog lista donosi pobjede, remije i poraze pod vodstvim svih trenera u posljednjih 20 godina.

(Foto: Reuters/marca screenshot)


Tagovi

Julen LopeteguiFlorentino Perez

Ostale Vijesti