Miro Gabela / Hajduk.hr
Miro Gabela / Hajduk.hr

Prodano 10 000 ulaznica za ogled BVB-a i Hajduka u Ligi prvaka za mlade, Capan: „Imamo šanse!“

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 14.03.23. | 17:06

Utakmica se igra na Westfalenu.

Na službenim stranicama BVB-a objavljena je vijest kako je dosad prodano 10 000 ulaznica za utakmicu četvrtfinala Lige prvaka za mlade protiv Hajduka. Utakmica se igra u srijedu, 15. ožujka, s početkom u 18.30 sati na kultnom Westfalenu.

Bili tići su u ponedjeljak u popodnevnim satima otputovali za Dortmund. Trener Marijan Budimir na put je poveo 24 igrača koji će biti u konkurenciji za susret.

Prema neslužbenim informacijama, u srijedu se očekuje 'invazija' navijača Hajduka, a ne bi bilo nikakvo iznenađenje da omjer snaga na tribinama bude izjednačen.

Uoči sutrašnje utakmice, kratku izjavu za Hajduk Digital TV dao je Marko Capan.

„Svi smo sretni, ali smo zaslužili biti tu. Ovo nam je nagrada, ali vjerujem da naš put neće sutra završiti. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i proći dalje. Imamo svoju priliku i kroz prekide, momčad smo koja gine jedan za drugoga i daje sve od sebe. Moramo biti na svom maksimumu i smatram da imamo šanse.“

Spomenimo kako ćete tekstualni prijenos sutrašnje utakmice moći pratiti na Germanijaku.

Za utakmicu konkuriraju sljedeći igrači:

Krešimir Nazor, Jere Vrcić, Marko Capan, Šimun Hrgović, Marin Ćalušić, Ivan Bosančić, Niko Pavić, Tomislav Arković, Mateo Jurić-Petrašilo, Boško Jemo, Niko Đolonga, Mate Antunović, Duje Reić, Ante Kavelj, Niko Sigur, Noa Skoko, Domagoj Begonja, Frane Bobanović, Nino Duić, Marin Carev, Roko Brajković, Borna Buljan, Davyd Fesyuk, Mark Hrvojevic. (I.A.S.)



Tagovi

HajdukHajduk junioriLiga prvaka mladih

Ostale Vijesti