MNT Sveti Ante Smiljevac
MNT Sveti Ante Smiljevac

Počeli turniri u Dugom Ratu i Zadru, Kajzerica će za vikend 'izgorjeti'

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.05.24. | 18:02

Krenuo je lov na Germania kup 2024.

Germania kup 2024 je premijerno izdanje malonogometnog turnira koji će se u listopadu održati na za sada tajnoj lokaciji u Gradu Zagrebu. Osim točnog termina i lokacije Germania kupa, za sebe ćemo još neko vrijeme zadržati i nagradni fond turnira (dat ćemo za sada naznaku samo da će biti prilično veliki :) ).

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjetimo, Germania kup je pozivni turnir na kojem će sudjelovati osam najboljih malonogometnih momčadi s 30-ak hrvatskih turnira koji se ovog ljeta održavaju diljem Hrvatske pod pokroviteljstvom Germanije.

Više o Germania kupu 2024 i rasporedu turnira pronađite OVDJE.

Prvi turniri koji će poslužiti kao kvalifikacijski za Germania kup počeli su u zadarskom Smiljevcu i Dugom Ratu kraj Omiša.

Na oba turnira sudjelovat će, kao igrači ili kao gledatelji, poznata nogometna, malonogometna i futsalska imena, a recimo, na veteranskom turniru u Smiljevcu zaigrat će srebrni ex-nogometni reprezentativac Danijel Subašić!

Na seniorskom turniru u Smiljevcu natječe se 55 momčadi, a na juniorskom i veteranskom turniru po njih 12.

Više informacija o MNT Sveti Ante Smiljevac pronađite na Facebook stranici turnira.

Na MNT Dugi Rat 2024. sudjeluju čak 42 seniorske momčadi i 22 'omladinske', a organizatori su, između ostalog, uveli i jednu novinu – izbor za najpotez svakoga dana kojeg možete pronaći na Facebook stranici turnira.

U petak, posljednjeg dana svibnja, na turniru u Dugom Ratu Germania će sudjelovati i s dodatnim aktivnostima. Naše hostese dijelit će majice i ostale prigodne poklone i nagrade te time ovog petka dodatno upriličiti toplu dugoratsku večer...

A zagrebačke zaljubljenike u mali nogomet i hakl svakako će razveselit početak 5. izdanja Kajzerica kupa, jednog od elitnih zagrebačkih malonogometnih turnira na kojem, tradicionalno, sudjeluju praktički svi najbolji zagrebački malonogometaši i koji je poznat po sjajnoj fešti koju svake godine upriliče organizatori turnira.

Završnica MNT Kajzerica igra se u nedjelju, a dan ranije, prvog dana lipnja, na turnir stižu Germania influenceri Amigo, 8rasta9, Pritisak na tlak i Picek. Nadalje, za sve posjetitelje turnira pripremili smo i zanimljive poklone nagrade koje će dijeliti Germanijine hostese.

Ovim putem pozivamo sve naše čitatelje da ovog vikenda, prije svega, isprate završnicu turnira na zagrebačkoj Kajzerici ili da, ako su iz južnijih krajeva, posjete turnire u Smiljevcu i Dugom Ratu. Svim posjetiteljima garantiramo vrhunski mali nogomet, bogatu ugostiteljsku ponudu, zabavno 'treće poluvrijeme', a, ako ćete imati sreće, možda i pokupite neku od Germanijinih nagrada...

Vidimo se!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Germania kupGermania kup 2024mali nogomet

Ostale Vijesti