REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Pašalićev suigrač postaje prvo pojačanje Liverpoola u 'post Klopp eri'?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.05.24. | 10:00

Talijani javljaju kako Ederson nije 'taj' na kojeg je Arne Slot bacio oko…

Jürgen Klopp očistio je svoj ured na Anfieldu, njegove osobne stvari su u kutijama, dok one nove, još uvijek zapakirane kutije, već polako stižu iz Nizozemske u Liverpool.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Sjajni njemački strateg nakon devet uspješnih godina odlazi iz kluba na čijoj je klupi skupio 304 pobjede, 100 remija i 85 poraza te 10 trofeja. Kako bi spriječio medijske špekulacije, Klopp je naglasio kako neće odmah tražiti novi posao, već da će se prvo nastojati malo kvalitetnije odmoriti od svega. Što je, uostalom, i potpuno razumljivo.

Na njegovo mjesto dolazi Arne Slot, 45-godišnji Nizozemac koji je protekle tri sezone ostvario sjajne rezultate na klupi Feyenoorda. Osvojio je Eredivise, također i Nizozemski nogometni kup, a njegov mandat na klupi Redsa službeno će započeti 1. srpnja.

No, svima je jasno da Arne već sada punom parom radi na pojačanjima. U Liverpoolu su svjesni kako će morati malo osvježiti svoje redove, a jedna od najvećih želja novog trenera je veznjak Atalante Teun Koopmeiners.

Prethodnih se dana spominjalo kako je Slot 'bacio oko' na veznjaka Atalante Edersona, ali 26-godišnji Nizozemac ipak je njegov 'prvi pick'. Ove sezone Teun je skupio 15 pogodaka u svim natjecanjima, a budući da je ugovorno vezan za Atalantu još tri godine, jasno je kako će u Bergamu u slučaju transfera zahtijevati prilično veliku odštetu. TM ga u ovom trenutku cijeni na 40 milijuna eura, ali ta cifra sigurno neće zadovoljiti novog prvaka Europske lige.

Tuttosport je javio kako Edersona, uz Liverpool, prate Newcastle i Tottenham, ali izgleda kako Redsi ipak malo više naginju prema Nizozemcu koji je član Božice postao prije tri godine kad su ga doveli za 14 milijuna eura iz AZ Almaara.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

AtalantaLiverpoolArne SlotJurgen KloppLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.Teun Koopmeiners

Ostale Vijesti