Modrić neće morati još dugo trpjeti Lopeteguija: Real kontaktirao novog trenera

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 18.10.18. | 09:44

Kraljevski klub Lopeteguiju je dao ultimatum - pobijedi iduće tri utakmice ili letiš!

Talijanski mediji tvrde kako su direktori Real Madrida kontaktirali bivšeg trenera Chelseaja, Antonija Contea, te pokušali otkriti kako diše po pitanju preuzimanja vruće klupe madridskog kluba.

ODIGRAJ Real Madrid - Levante

Real Madrid nije zabio ni gol već četiri utakmice, ima tri poraza i remi, a i veća imena od Julena Lopeteguija tresla bi se nakon takve serije s momčadi kakvu ima Kraljevski klub.

ODIGRAJ Real Madrid - Viktoria

Ova vijest osvanula je na naslovnici najtiražnijeg madridskog sportskog lista, koji je kuhan i pečen na Santiago Bernabeu, a njegovi novinari kažu kako će sudbinu Julena Lopeteguija odlučiti ishod iduće tri utakmice, protiv Levantea i Barcelone u La Ligi, odnosno protiv Viktorije u Ligi prvaka.

Lopeteguijeva karijera na klupi Reala razvija se slično kao ona Rafe Beniteza prije nekoliko sezona, on je također dobio ultimatum nakon lošijeg starta u sezonu – pobijedi Barcu u El Clasicu ili letiš. Benitez je dobio po lampi od Katalonaca, a potom i slobodne papire.

No Lopetegui tek najprije mora osigurati taj luksuz da mu Barcelona sudi jer bez pobjede protiv Levantea i Viktorije neće ni dočekati tu utakmicu kao trener Reala…

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Antonio ConteLuka ModrićLa LigaReal MadridJulen Lopetegui

Ostale Vijesti