Germania
Germania

Ako slave Molde (2,30), Donna (1,55) i Cork (1,55), možete planirati put u New York

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 28.06.24. | 11:25

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Dok traje drugi slobodan dan na Euru, nema razloga da ne zaradite koji euro. Germania je tradicionalno pronašla tri najveća tečaja u Hrvatskoj. Iz norveške Eliteserien izdvajamo primamljivi koeficijent na Molde koji se iskazao i u Europi prošle sezone. U Republici Irskoj Cork City može povećati prednost na vrhu što mu je bitno za povratak u najviši rang. Naša Osječanka Donna Vekić lovi finale u Bad Homburgu i favorit je u prvom međusobnom dvoboju s Bugarkom Tomovom.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Tromsø – Molde (21.15), DVOJKA, 2,30

Četrnaestoplasirani domaćin koji je nekad davno izbacio NK Zagreb iz Europe protiv četvrtoplasiranog Moldea u 12. kolu norveške Eliteserien. Tromsø igra promjenjivo, poraz, pobjeda, remi, pobjeda, poraz, a Molde u zadnja tri kola, nakon domaćeg poraza od Sarpsborga (2-4) ima dvije pobjede i remi. Domaćin se bori za ostanak u norveškoj Ligi 16 i skupo će prodati kožu favoriziranom gostu.

Cork City – Bray (20.45), JEDINICA, 1,55

Cork City je vodeći na ljestvici u drugom rangu irskog nogometa i želi se vratiti u elitu. Po položaju na ljestvici, ovo bi trebao biti derbi, jer sastaju se prvi i treći, međutim razlika je velika, iznosi čak 15 bodova nakon 21 kola. Cork ima zalihu, ali nogometni eksperti predviđaju treću uzastopnu pobjedu lidera, jer drugi UCD je na 11 bodova minusa, stoga si ne smiju dopustiti neki (k)iks, pa je jedinica izvjesna. Iako je Bray Wanderers u prošlom kolu slavio doma s Athloneom, prije toga je izgubio od Treaty Uniteda koji je treći od dna.

D. Vekić - V. Tomova (14.35), JEDINICA, 1,55

Prvi susret u profesionalnim karijerama Hrvatice i Bugarke, polufinale Bad Homburga. Donna je 49., Viktorija 58. tenisačica svijeta, a Osječanka ove godine ima skor 16-13, od čega na travi 4-2. Bugarka ima 25-20, ali na travi 4-0. Opasna je Viktorija, ali teniski stručnjaci predviđaju pobjedu Donne u dva seta. Vrijedi probati…

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti