Milan doveo i treće pojačanje: Stigao jedan od najtraženijih lijevih bekova

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 08.06.17. | 20:15

Milan je i službeno potvrdio dovođenje braniča Wolfsburga, Ricarda Rodrigueza.

Ricardo Rodriguez potpisao je ugovor s Milanom do lipnja 2021. godine, a vjeruje se da je transfer iz Wolfsburga vrijedan oko 18 milijuna eura.

Švicarski branič je u utorak navečer stigao kako bi obavio liječničke preglede i danas je službeno potvrđen kao novo pojačanje 'Rossonera', treće za novu sezonu. Radi se o jednom od najtraženijih lijevih bekova u Europi posljednjih sezona .

Švicarac je u Milanu dočekan kao predvodnik nove generacije, koja bi barem za početak, trebala vratiti Milan u Ligu prvaka, a onda i u borbu za trofeje.

Sretan sam što sam ovdje i što ću igrati za ovu momčad. Ne mogu dočekati da zaigram na San Siru“, rekao je 24-godišnji Rodriguez nakon potpisa četverogodišnjeg ugovora.

Sviđa mi se ovaj dres, prekrasan je. Nosit ću broj 68, to je godina rođenja moje majke“.

Rodriguez nestrpljivo iščekuje početak priprema.

Jednom sam igrao na San Siru i ne mogu dočekati da još jednom doživim taj osjećaj. Stadion je sjajan. Želim upoznati svoje nove suigrače. Naš cilj je igrati u Europskoj ligi i dati sve od sebe, kao i ostvariti dobar nastup u Serie A te vratiti se u Ligu prvaka. Napravit ćemo sve da to uspijemo. Forza Milan“, poručio je novopridošli Rodriguez.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="hr"><p lang="it" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/ACMilan?src=hash">#ACMilan</a> comunica di aver acquisito le prestazioni sportive di Ricardo Rodriguez, contratto fino al 30 giugno 2021<a href="https://twitter.com/hashtag/welcomeRodriguez?src=hash">#welcomeRodriguez</a> <a href="https://t.co/oWuQK2Ig1k">pic.twitter.com/oWuQK2Ig1k</a></p>&mdash; AC Milan (@acmilan) <a href="https://twitter.com/acmilan/status/872865556776570881">8. lipnja 2017.</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Twitter)


Tagovi

Ricardo Rodriguez

Ostale Vijesti