Lopetegui suzio izbor na dvije napadačke zvijezde

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 27.08.18. | 08:57

Real u hitnoj potrazi za velikim pojačanjem.

Nakon odlaska Cristiana Ronalda, praktički cijelo ljeto mediji spominju mogućnost da Real Madrid u zamjenu dovede novu zvijezdu. Dobro, stigao je Thibaut Courtois, nedvojbeno jedan od najboljih golmana na svijetu, ali navijači bi ipak htjeli neko zvučno ime u napadačkom dijelu momčadi. Prvo je Eden Hazard slovio kao najizglednije pojačanje, ali on zasad ostaje u Chelseaju. Spominjali su se Neymar, Kylian Mbappe, Thiago Alcantara, ali ti se poslovi nikad nisu ozbiljnije pokrenuli. 

Španjolski mediji ovog jutra donose nove informacije. Nedavno je Julen Lopetegui izrazio želju za dovođenjem napadača i predao popis od pet imena Florentinu Perezu. Na popisu su se nalazili Robert Lewandowski, Timo Werner, Mauro Icardi,  Rodrigo i Mariano Diaz. Prema najnovijim informacijama, u kombinacijama su ostali samo Icardi i Werner!

Timo Werner već duže vrijeme slovi kao želja Real Madrida, a njegova je prednost u tome što bi se vrlo lako stavio u službu momčadi i ne bi inzistirao da bude u prvom planu. Njegova prednost je i to što je vrlo mlad i sa svoje 22 godine ima već dosta iskustva. Može igrati kao klasična "devetka", ali i kao krilni napadač te zbog tih karakteristika može iznimno puno donijeti Realu. 

Mauro Icardi ponešto je teža i skuplja opcija. Inter sve svoje ambicije temelji na njemu i teško bi ga se odrekli sada kada je prijelazni rok u Italiji završen. No, uz astronomsku ponudu koju Real svakako može ponuditi, čelnici Nerazzurra bili bi na velikoj kušnji. 

Od Reala svakako možemo očekivati barem da pokuša dovesti jednu od ovih zvijezda. Kraljevski klub poznat je po dovođenju najvećih svjetskih zvijezda u svoje redove, stoga doista nevjerojatno zvuči činjenica da ne dovedu nikoga nakon što su ostali bez svoje daleko najveće zvijezde. 

(foto: Reuters)


Tagovi

Julen LopeteguiReal Madrid

Ostale Vijesti