Kraljevi žele lijevog beka i mladu zvijezdu Bundeslige i rastužit će Vragove!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 30.05.15. | 10:47

Real Madrid se uključio u utrku s Manchester Unitedom za jednog od najboljih i najtalentiranijih mladih igrača u Bundesligi ovog ljeta.

To je 22-godišnji lijevi bek Wolfsburga, Ricardo Rodriguez. Posljednjih je godina jedan od najboljih na svojoj poziciji, a ove sezone je uspio postići čak deset pogodaka. Sedam je imao sezonu prije ove. U Wolfsburgu je od 2012. godine, a svojim je odličnim igrama zaslužio i mjesto u najboljoj momčadi Bundeslige ove sezone.

Švicarskog reprezentativca krasi napadački stil igre i dobro se brani i njegov bi stil odgovarao Santiago Bernabeuu, stoga ne čudi što se madridski gigant uključio u utrku s Manchester Unitedom za njim i Englezima želi pokvariti planove.

Poslat će ponudu za njega, iako je teško vjerovati da će se Wolfsburg željeti odreći jednog od svojih najboljih igrača, koji je nedavno produljio ugovor s 'Vukovima' do 2019. godine. 

No, i Real se teško odbija, a ako znamo da su 'Kraljevi' neutješni nakon sezone bez trofeja, ne treba sumnjati da neće štedjeti novce da ojača momčad za sljedeću sezonu i ispere gorak okus ove sezone.

Rodriguezu se tržišna vrijednost procjenjuje na oko 28 milijuna eura i odštetna klauzula se kreće između 25 i 30 milijuna eura.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Real MadridWolfsburgManchester UnitedRicardo Rodriguez

Ostale Vijesti