Kaos na Anfieldu: Avion vuče transparent protiv Rodgersa, navijači se bune protiv uprave (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 02.05.15. | 16:56

Burno je danas na Anfieldu.

Nisu navijači Liverpoola zadovoljni sezonom svojih ljubimaca, a dio nezadovoljstva su pokazali danas na utakmici protiv QPR-a.

Najviše zanimanja izazvao je mali zrakoplov koji je nadlijetao Anfield u prvom poluvremenu, a koji je za sobom vukao natpis na kojem se zazivala smjena Brendana Rodgersa te povratak Rafaela Beniteza u Liverpool. 'Rodgers out, Rafa in', pisalo je na transparentu, a nije poznato jesu li njegov let financirali navijači Liverpoola ili je možda riječ o još jednoj smicalica navijača Manchester Uniteda koji su posljednjih tjedana često radili šale na račun navijača 'Redsa'.

No, ono što je sigurno da su napravili navijači Liverpoola su natpisi na stadionu usmjereni protiv visokih cijena ulaznica koje su odbile prave navijače pa sada Anfield nije onako grotlo kakvo je nekada bio i po čemu je bio poznat. 'Gdje je nestala naša čuvena atmosfera?', pitali su se navijači Liverpoola na jednom transparentu dok je drugi ponudio odgovor – 'Navijači, a ne kupci'.

A da bi se navijači Redsa nakon prvih 45 minuta ipak imali čemu radovati, pobrinuo se Coutinho koji je sjajnim golom doveo svoju momčad u vodstvo.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Anfieldnavijači

Ostale Vijesti