Ivan Jurić odlučio gdje nastavlja trenersku karijeru

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 23.07.20. | 13:45

Prepoznata je odlična sezona u Hellas Veroni.

Hrvatski trener Ivan Jurić ove sezone jako dobro vodi momčad Hellas Verone. Njegovi izabranici igraju iznad svih očekivanja, u jednom trenutku su razmišljali i o potencijalnom plasmanu u Europu, ali iako se to izjalovilo, trenutno drže odlično deveto mjesto te se nalaze iznad nekoliko ambicioznijih projekata poput Fiorentine ili Parme.

Odlična sezona privukla je pažnju nekolicine klubova, a ranije smo izvijestili kako je hrvatskom stručnjaku pristupio klub iz Firence s unosnom ponudom. Danas je 44-godišnji strateg prelomio i donio odluku o nastavku karijere.

Kako su službeno objavili iz kluba, Ivan Jurić je produžio suradnju s Veronom te će on ostati tamo minimalno do 2023. godine.

„Osjećam se dobro ovdje, želim i dalje raditi u Veroni. Ovdje sam dobar sa svima i pronašao sam ljude koje volim i s kojima volim raditi, počevši od radnika u skladištu. Pokušat ćemo naći dobre zamjene za igrače koji će otići, te nastojati igrati dobar nogomet kao i ove sezone“, rekao je Jurić po potpisu novog ugovora.

Bivši hrvatski reprezentativac je na klupu kluba iz Verone zasjeo početkom ove sezone, prije godinu dana.

 

 

(Foto: Action Images)


Tagovi

Hellas VeronaIvan Jurić

Ostale Vijesti