Europska liga: Vidin kiks koštao Bešiktaš proljeća, Eintracht nastavio gaziti (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 13.12.18. | 20:41

Uzbudljivo je bilo u posljednjih 90 minuta u skupinama od G do L.

Najveće iznenađenje posljednjeg dana razigravanja po skupinama svakako je ispadanje Bešiktaša našeg Domagoja Vide. Turci su imali meč loptu na svom terenu protiv Malmoa, ali sjajni Švedi iznenađujuće su slavili 1:0 i u zadnji čas čekirali mjesto u Europi na proljeće s dva boda više od Turaka. Branič hrvatske reprezentacije samo nakratko je zaboravio svog čovjeka, a ovaj im je pobjegao i hladno ih izbacio iz Europe.

 

 

Ante Rebić s klupe je odgledao slavlje svog Eintrachta u derbiju skupine H protiv Lazija 2:1, a s nova tri boda Nijemci su potvrdili prvo mjesto u skupini te ostali jedina momčad u natjecanju sa svih šest pobjeda.

 

 

Josip Pivarić zbog ozljede nije konkurirao za sastav kijevskog Dinama koji je poražen od posljednjeg Jabloneca 1:0, ali ostao je na vrhu skupine K. Mateo Kovačić iz istog razloga nije igrao za Chelsea koji je izgubio prve bodove ove sezone u Europi odigravši 2:2 protiv MOL Vidija.

 

 

Borna Barišić ugradio je svih 90 minuta za Rangerse u porazu od bečkog Rapida 1:0 kojim su se oprostili od Europe. Ivan Fiolić je pak radi ozljede propustio visoku pobjedu Genka protiv Sarpsborga 4:0.

 

 

Marin Tomasov poražen je u dresu Astane od Rennesa 2:0, a tim rezultatom Francuzi su ih preskočili na 2. mjestu skupine i otišli u drugi krug.

Rezultati 6. kola Europske lige:

Akhisarspor – St. Liege 0:0
Bešitkaš – Malmo 0:1
Dinamo Kijev – Jablonec 0:1
Genk – Sarpsborg 4:0
Lazio – Eintracht 1:2
MOL Vidi – Chelsea 2:2
PAOK – BATE 1:3
Rapid Vienna – Rangers 1:0
Rennes – FC Astana 2:0
Sevilla – Krasnodar 3:0
Villarreal – Spartak Moskva 2:0

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

Domagoj VidaBesiktasEuropska ligaMalmö

Ostale Vijesti