Sasa Miljevic/PIXSELL
Sasa Miljevic/PIXSELL

Za Rijeku ne, za Hajduk da! Istra 1961 radi 'velikog interesa lokalnog stanovništva' pustila u prodaju karte za sve tribine!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 01.05.24. | 17:49

Toliko o tome da je utakmica Istre 1961 i Rijeke 'derbi' i da su ove dvije momčadi 'rivali'...

Istra 1961 je otvorila prodaju ulaznicu za utakmicu protiv Hajduka u sklopu 33. kola HNL-a na Aldo Drosini.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"S obzirom na veliki interes lokalnog stanovništva, među kojima je mnogo navijača Hajduka, NK Istra 1961 otvorit će za gledatelje istočnu tribinu. Ovim putem podsjećamo da su navijačka obilježja gostujućeg kluba dozvoljena isključivo na južnoj tribini, bez iznimke.

Kao što smo u ranijim priopćenjima istaknuli, istočna tribina na stadionu Aldo Drosina otvara se isključivo onda kad se pokaže interes od strane lokalne zajednice (građana Istarske županije), te za vrijeme turističke sezone kad na utakmice dolazi veliki broj gledatelja iz inozemstva.

Otvaranjem istočne tribine, u ovom slučaju, štitimo vlasnike naših sezonskih ulaznica i pokazujemo poštovanje navijačima Istre 1961", glasi službeno priopćenje pulskog kluba uoči domaće utakmice protiv Hajduka koja će se odigrati 12. svibnja s početkom u 19.10 sati.

Ova objava prilično je naljutila Riječane koji su od Istre 1961 tražili da otvore istočnu tribinu za utakmicu koja se odigrala 14. travnja u 30. kolu HNL-a, ali to njihovi 'rivali' ipak nisu napravili.

Usprkos tome, Rijeka je u tom ogledu slavila s 2-0, a zanimljivo je kako je Istra 1961 karte u prodaju za ogled protiv Hajduka pustila čak 11 dana prije samog ogleda. Prije te utakmice Istru 1961 očekuje gostovanje u Rudešu (3. svibnja, 17 sati), dok Hajduk prvo mora na domaćem terenu (5. svibnja, 17 sati) odigrati prvenstveni ogled protiv Varaždina.



Tagovi

Istra 1961Hrvatska nogometna ligaHNLHajduk

Ostale Vijesti