Dinamo slavio u domu Rijeke, Gavranović dvostruki strijelac

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 30.10.19. | 19:31

Domaćin nije imao nikakve šanse protiv izabranika Nenada Bjelice.

Utakmica je bila riješena u nešto više od pola sata nakon čega su gosti bez ikakvih problema kontrolirali situaciju na terenu te se u konačnici zasluženo plasirali u četvrtfinale hrvatskog kupa.

Iveša je već u osmoj minuti morao prvi put na današnjem ogledu vaditi loptu iz svoje mreže. Marin je lijepo prošao po lijevoj strani, njegov ubačaj ide u samo srce 16-erca gdje je najspretniji Kadzior koji rutinski zabija za vodstvo Modrih.

U 29. minuti Dinamo ima priliku povećati svoje vodstvo. Stojanović je lijepo prošao po desnoj strani, njegov ubačaj rukom blokira gostujući branič te Dinamo ima priliku povećati svoje vodstvo s bijele točke. Siguran izvođač bio je Gavranović koji je poslao loptu u jednu, a Ivešu u drugu stranu.

Svega nekoliko minuta nakon drugog vidjeli smo i treći pogodak. Igrala se 36. minuta utakmice, domaćin je krivim pasom izgubio loptu u opasnoj zoni, lopta dolazi do Kadziora koji ju ostavlja Gavranoviću, a bivši igrač Rijeke sada zna kako je to, osim na Rujevici, zabijati i na Kantridi.

Do kraja poluvremena, a tako i do kraja utakmice više nismo vidjeli promjena na semaforu, a gostujući sastav se potpuno zasluženo plasirao u sljedeću fazu natjecanja.

Treba reći kako je Bjelica od prve minute dao priliku mladom Šutalu i Marinu, dok su u nastavku utakmice ušli Gjira, Gvardiol i Olmo.

Kada se odigra utakmica između Varaždina i Rijeke (19:30) biti će poznati svi sudionici četvrtfinala hrvatskog kupa, a kako su završile ostale utakmice već ste mogli čitati na Germanijaku:

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2214339078672381&width=500" width="500" height="491" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2214250262014596&width=500" width="500" height="491" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

(foto:Pixsell)

 


Tagovi

RijekaNK OpatijaOpatijaKantridaHrvatski nogometni kup

Ostale Vijesti