Chelsea aktivan na samom kraju: Conte uzima Brozovića i krade Bilićevog braniča!?

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 31.08.16. | 11:19

Londonski Plavci spremaju možda i nekoliko kupovina "pet do 12"...

Zadnji je dan prijelaznog roka, a detaljna zbivanja s nogometne tržnice možete čitati u našem live blogu ovdje.

Jedan od klubova koji će gotovo sigurno biti aktivan u posljednjim trenucima je Chelsea. Londonski Plavci povezuju se s brojnim imenima i neće biti iznenađenje ako „pet do 12“ naprave i više od jednog transfera.

Antonio Conte volio bi angažirati stopera, no to je ipak malo vjerojatno. Ako nije uspio dosad, teško da će u zadnjim trenucima angažirati Romagnolija (Milan), Koulibalyja (Napoli) ili Davida Luiza, za kojeg je sinoć PSG-u poslao ponudu od 37.500.000 eura.

Ugledni talijanski ekspert za transfere Gianluca di Marzio zato tvrdi da su primarne Chelseajeve mete Marcelo Brozović i Angelo Ogbonna. Di Marzio vjeruje da će na Stamford Bridge danas stići obojica.

Dolaskom Brozovića zaključila bi se transfer saga o hrvatskom veznjaku koja traje praktički cijelog ljeta, a uzimanjem Ogbonne nanio bi Chelsea težak udarac Slavenu Biliću.

No, interes za talijanskim braničem ne treba čuditi. Antonio Conte radio je s Ogbonnom i zna što od njega može očekivati. Polivalentnog defenzivca ne bi trebalo mučiti (uglavnom) sjedenje na klupi, a može pokriti dvije deficitarne pozicije, stopera i lijevog beka.

Inače, Chelsea se još uvijek nada i klasičnom lijevom beku, a želja im je Marcos Alonso za kojeg Fiorentini nude oko 25.000.000 eura.

(Foto: Action Images)


Tagovi

ChelseaMarcelo BrozovićAngelo OgbonnaAntonio Conte

Ostale Vijesti