REUTERS/Francois Walschaerts
REUTERS/Francois Walschaerts

Bivša ‘devetka’ Vatrenih dolazi na Šubićevac, ali i još jedan Zadranin?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 18.06.24. | 08:23

Željena pojačanja su i neki mladi izdanci Dinamove i Hajdukove škole

Dok trener Šibenika Mario Carević briljira kao stručni komentator Hrvatske televizije za Euro, navijače povratnika u najviši rang hrvatskog nogometa najviše zanima kako će izgledati momčad za novu sezonu, pogotovo nakon obećanja vlasnika kluba Željka Karajice da su se Narančasti ovaj put vratili da – ostanu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako smo već ranije pisali, blizu Šubićevca je iskusni vezist Gorice Filip Mrzljak, ali Davor Trutin, pouzdani šibenski dopisnik Sportskih novosti, javlja da se radi na dolasku Ivana Santinija (35), bivšeg centarfora Vatrenih (pet nastupa), koji je od ovog mjeseca slobodan igrač.

Nakon povratka iz Saudijske Arabije (Al-Fateh), prošlu sezonu je stasiti Zadranin proveo u Švicarskoj (FC Zürich), skupio 21 nastup u prvenstvu, ali samo 168 minuta, no u tri nastupa u Kupu (127 minuta) postigao je tri gola.

Podsjećamo, Santini je osim u dva navrata u matičnom Zadru (izbacio Dinamo iz Kupa), u Hrvatskoj još igrao za Inter Zaprešić i Osijek (pod Bjelicom), u reprezentaciji je debitirao pod Antom Čačićem u svibnju 2017. (Meksiko 2-1), a četiri puta pozvao ga je Zlatko Dalić nakon SP-a 2018. Sjećamo ga se i kao napadača Anderlechta u Europskoj ligi protiv tada Bjeličina Dinama.

No, to nije sve, kako pišu SN, Šibenčanima je zanimljiv i Bruno Unušić, izdanak Hajdukove škole koji je prošlu sezonu vrlo dobro igrao za Zrinski, dočim je velika želja dovesti na Šubićevac mlade dinamovce Luku Vrbančića odnosno povratnika nakon ozljede, Zadranina poput santinija, Jakova Antuna Vasilja.

Na izlanim vratima su osim Toševskog (povratak u Austriju Klagenfurt) te posuđenih Cvijanovića i Dujmovića još Osmanković, Marijanović i Pavičić, kojima su istekli ugovori, a nisu im ponuđeni novi. (nl)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivan SantiniNK ŠibenikLjetni prijelazni rok 2024.Bruno UnušićLuka VrbančićJakov Anton VasiljHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti