Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Đalović: „Nakon pogotka Fruka sve je bilo lakše, bili smo pravi“, Carević: „Rijeka je momčad koja kažnjava“

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 22.09.24. | 22:28

Riječ dvojice trenera nakon ogleda na Rujevici i rutinske pobjede Rijeke (3-0)

Rutinski, bez ikakvog strasa, čak i s dojmljivijom igrom nego ranije tijekom tjedna protiv Nerevanca u Kupu, nogometaši Rijeke došli su do pobjede protiv Šibenika u posljednjoj utakmici 7. kola HNL-a (3-0) čime su vratili lidersku poziciju na prvenstvenom poretku i potvrdili sjajno raspoloženje uoči Jadranskog derbija koji je na rasporedu sljedeće nedjelje.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon ogleda na Rujevici, pred kamere Max Sporta stali su Radomir Đalović te Mario Carević koji su na sljedeći način vidjeli utakmicu:

„Čestitam mojim dečkima, mislim da su danas bili pravi, da su odlično ušli u utakmicu kako smo zahtijevali, a to je da budu agresivni. Odmah nam se otvorilo, Fruk je zabio fenomenalan pogodak i nakon toga je sve bilo lakše. Šibenik je dobra momčad, s 10 bodova, koja je dosad primila tek šest pogodaka pa tako smatram da ova naša pobjeda ima neki još veći značaj shodno rečenom. Čestitam i gostima, koji su se prikazali u dobrom svijetlu. Bili su dobri u drugom dijelu, u kojem smo mi imali nekih svojih problema, ali time ćemo se pozabaviti i nastojati ih ispraviti za ubuduće“, rekao je Radomir Đalović, trener Rijeke, da bi onda nakon njega svoje viđenje utakmice dao i Mario Carević, strateg poraženog sastava.

„Čestitam Rijeci. Što reći kad u utakmicu uđeš za zaostatkom nakon svega par minuta? Ljuti me da smo primili dva pogotka iz prekida. Ako želiš do pozitivnog ishoda u ovakvoj utakmici, onda ti se to ne smije dogoditi. No, ipak ne zamjeram svojim dečkima ništa, imali smo svoje momente, dobro smo se prezentirali, naročito u drugom dijelu. Rijeka je momčad koja te kažnjava. Svaki krivi pas, kriva odluka… Oni vrebaju i kazne. Idemo dalje, za pet dana nam slijedi važna utakmica i to je to.“



Tagovi

Radomir ĐalovićHNK RijekaRijekaMario CarevićNK ŠibenikHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti