Luka Batelic/PIXSELL
Luka Batelic/PIXSELL

Težak udarac za Cedevitu Junior, povremeni reprezentativac napustio klub nakon raskida ugovora

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 05.07.24. | 16:37

Prije godinu dana debitirao je za seniorsku reprezentaciju Hrvatske

Uzburkana košarkaška transfer tržnica u Hrvatskoj, pružila nam je još jedan neokečivan trenutak. Renato Serdarušić više nije igrač Cedevite Junior, koja je na svom Facebooku objavila odlazak 23-godišnjeg krila.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Nakon više od pet godina u našem klubu, Renato Serdarušić kreće u nove izazove! Prošao je mlađe kategorije Cedevite Junior i bio je član momčadi koja je osvojila Prvu ligu te osigurala ulazak u Premijer ligu, a svojim predanim radom bio je uzor i vođa suigračima, a ujedno se razvio u sjajnog košarkaša. Renki, hvala ti na svemu i želimo ti puno uspjeha u nastavku karijere!"

Kako navodi portal Basketball.hr, Serdarušić je sam zatražio raskid ugovora kojeg je u siječnju 2022. potpisao s klubom na četiri godine, a kako bi bio slobodan igrač platio je i odštetu. Još uvijek nije poznato u kojem klubu nastavlja karijeru.

Inače, Serdarušić je u ljeto 2023. godine debitirao za seniorsku reprezentaciju Hrvatske u prijateljskom dvoboju protiv Slovačke, a bio je i na širem popisu za utakmice pretkvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Irske i Luksemburga, ali u tim utakmicama nije nastupio.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

KK Cedevita JuniorPremijer liga košarkašaRenato Serdarušić

Ostale Vijesti